tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Έναρξη χορευτικής χρονιάς στον Λαογραφικό Σύλλογο Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων ανακοίνωσε την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς! Από τις 6 Οκτωβρίου, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό ταξίδι στους ρυθμούς της παράδοσης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τους χορούς και τα τραγούδια του τόπου τους.

Είτε είναι αρχάριοι είτε έχουν ήδη εμπειρία στους παραδοσιακούς χορούς, οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοιχτές για όλους! Με την καθοδήγηση του έμπειρου δασκάλου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και θα απολαύσουν την ομορφιά της παράδοσής τους.

Η συμμετοχή τους δεν θα είναι μόνο μια ευκαιρία να μάθουν και να διασκεδάσουν, αλλά και να γίνουν μέλη μιας μεγάλης χορευτικής οικογένειας. Οι πρόβες διεξάγονται σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, όπου μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν και μαθαίνουν μαζί.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και θα περιλαμβάνουν τμήματα για όλα τα επίπεδα. Ο σύλλογος προσκαλεί όλους να μην χάσουν την ευκαιρία να κάνουν νέες φιλίες και να βιώσουν τη χαρά του χορού και της ομαδικότητας.

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστούν μια ξεχωριστή εμπειρία και να κρατήσουν ζωντανή την παράδοση! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα και τις ώρες των μαθημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο.

Τα μαθήματα ξεκινούν 6 Οκτωβρίου και θα γίνονται καθε Κυριακή με τα εξής τμήματα:

  • Προπαιδικό τμήμα 17:00-17:45
  • Παιδικό τμήμα 17:45-18:30
  • Τμήμα γυναικών 18:30-19:30
  • ΕφηβικόΤμήμα 19:30-20:30
  • Τμήμα Παραστάσεων και αρχάριων 20:30-21:30

Για περισσότερες πληροφορες και εγγραφές, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6987111096 ή μέσω @mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφθείτε τον χώρο μας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Μακροχώρι Ημαθίας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69