tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Νέο τμήμα στη Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου! Χοροθέατρο: Μια σωματική αφήγηση

Νέο τμήμα!

Χοροθέατρο: Μια σωματική αφήγηση

Διδασκαλία: Αναστασία Δίγκα

Το τμήμα χοροθεάτρου συνδυάζει την τέχνη του χορού και του θεάτρου, προσφέροντας έναν μοναδικό χώρο έκφρασης και δημιουργίας. Στο μάθημα αυτό, η κίνηση δεν περιορίζεται σε μια παραδοσιακή δραματική αφήγηση με αρχή, μέση και τέλος, ούτε στη χρήση σκηνικών αντικειμένων. Αντίθετα, το σώμα του ηθοποιού-χορευτή αναλαμβάνει τον ρόλο του «αγωγού» των εσωτερικών μηνυμάτων, των συναισθημάτων και των παθών, διαμορφώνοντας την πορεία και την εξέλιξη του ρόλου μέσα από την κίνηση και την έκφραση.

Το χοροθέατρο επιτρέπει μια αφήγηση με πολλαπλές δυνατότητες ερμηνείας από το κοινό, δίνοντας έμφαση στην εσωτερική ιστορία και εξέλιξη των χαρακτήρων, παρά στη συμβατική, εξωτερική και αντικειμενική διήγηση των συναισθημάτων και των σχέσεων. Οι συμμετέχοντες έχουν την ελευθερία να πειραματιστούν με την υποκειμενικότητα, να εξερευνήσουν διαφορετικές διαστάσεις του εαυτού τους και να δημιουργήσουν πρωτότυπες καλλιτεχνικές εμπειρίες.

Με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών, οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες στη σωματική συνειδητότητα, την κίνηση και την παρουσία στη σκηνή. Το χοροθέατρο προσφέρει την ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη, συνεργασία και δημιουργία σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Σχολή Χορού Σοφία Αντωνιάδου
Μητροπόλεως 48, στο κέντρο της Βέροιας
Τηλέφωνα ενδιαφέροντος: 2331021510 & 6946080659.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69