tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Αγιασμός και εγγραφές για τη νέα χρονιά στον Σύλλογο Ποντίων Μακροχωρίου

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα χρονιά γεμάτη πολιτισμό, παράδοση και κοινωνικές δραστηριότητες, με τον καθιερωμένο Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:00. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην έδρα του Συλλόγου, επί της οδού Αριστοτέλους 100, στο πρώην Δημαρχείο Αποστόλου Παύλου.

Η εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη μιας δυναμικής χρονιάς, με τον Σύλλογο να καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Σας περιμένουμε όλους σε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για να γιορτάσουμε μαζί την έναρξη των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας».

Μετά τον Αγιασμό, θα ακολουθήσει ενημέρωση για τα τμήματα και τις δραστηριότητες που θα λειτουργήσουν τη φετινή χρονιά. Στα τμήματα αυτά περιλαμβάνονται χορευτικές ομάδες, θεατρική ομάδα, καθώς και μαθήματα παραδοσιακής μουσικής, όπως η ποντιακή λύρα, το νταούλι και το αγγείο.

Ο Σύλλογος Ποντίων Μακροχωρίου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του, με στόχο τη διατήρηση και την προώθηση της ποντιακής κληρονομιάς, αλλά και τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας με επίκεντρο τον πολιτισμό και την παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Σύλλογο στο τηλέφωνο 6942700937.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69