tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας σε εκδηλώσεις στην Κόρινθο

Από την Παρασκευή 5 Αυγούστου έως την Δευτέρα 8 Αυγούστου χορευτές, χορεύτριες και φίλοι του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο επιβλητικό Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για να παρακολουθήσουν την Αρχαία Τραγωδία ‘Αντιγόνη’ του Σοφοκλή να επισκεφθούν το Ναύπλιο, που η μοναδική ομορφιά του και η καίρια γεωγραφική θέση του δικαιολογεί γιατί αποτέλεσε την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, και να απολαύσουν το μπάνιο τους στα υπέροχα νερά του Τολού ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Αργολίδας.

Την Κυριακή 7 Αυγούστου δύο χορευτικές ομάδες του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας, μαζί με άλλους πολιτιστικούς συλλόγους, συμμετείχαν σε μουσικοχορευτική παράσταση με αναφορά στην αγάπη και τον έρωτα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο της Αρχαίας Κορίνθου, πολιτιστική πρωτεύουσα του Δήμου Κορινθίων, στα πλαίσια των προφεστιβαλικων εκδηλώσεων του 1ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αρχαίας Κορίνθου "Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ".

Είκοσι χορευτές και χορεύτριες του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας φορώντας τις παραδοσιακές φορεσιές της Βέροιας, του Ρουμλουκιού, της Επισκοπής, της Πυλαίας και της Λητής εντυπωσίασαν και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα από το πολυπληθές κοινό, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας χορούς της Βέροιας και της ευρύτερης Μακεδονικής Γης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο “ Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ” Αρχαίας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕ.Π.Α.Π.) του Δήμου Κορινθίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Αθηνά Κόρκα, εκπρόσωποι του Δήμου Κορινθίων, ο πρόεδρος της ΚΕ.Π.Α.Π. Κορίνθου κ. Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας ,δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι παρατάξεων, φορέων, συλλόγων της πόλης και πλήθος δημοτών. Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση να παρευρεθεί το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, με την ενεργή μάλιστα συμμετοχή του, σε ένα τόπο που τον συνδέει με τη Βέροια ο Απόστολος Παύλος, καθώς μεταξύ των περιοχών που επισκέφθηκε γα τη διάδοση του Χριστιανισμού ήταν και η Κόρινθος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69