tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών δήμου Βέροιας

Στην τελική ευθεία περνά η διοργάνωση του φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που θα διοργανώσει ο δήμος Βέροιας. Η διοργάνωση επιστρέφει μετά από δυο «νεκρά» καλοκαίρια (λόγω περιορισμών κορονοϊού) και περιλαμβάνει εμφανίσεις μόνο τοπικών σχημάτων.

Ο Δήμος Βέροιας και η επιτροπή του 5ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών πραγματοποίησαν την Πέμπτη την πρώτη συνάντηση εθελοντών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας παρουσία του Δημάρχου, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη.

«Ο κορονοϊός μας πήγε πίσω αλλά μετά από τρία χρόνια η διοργάνωση επιστρέφει. Ξεκινάμε όπως την πρώτη χρονιά, μόνο με τοπικά συγκροτήματα. Λόγω κορονοϊού δεν θέλαμε να ρισκάρουμε την φιλοξενία συγκροτημάτων εκτός Ημαθίας» σχολίασε ο δήμαρχος.

Στην συνάντηση, εκτός του δημάρχου, παραβρέθηκαν ακόμη οι Λάζαρος Ασλανίδης, Παύλος Σαρημιχαηλίδης, Κώστας Ρίζος, Γιώργος Τσιλογιάννης και Μητρόπουλος.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί 1, 2 και 3 Σεπτέμβρη. Την πρώτη ημέρα, θα γίνει η τελετή έναρξης με την παρέλαση (αυτή την φορά η παρέλαση θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο με κατεύθυνση την Πλατεία Ωρολογίου) και αμέσως μετά θα εμφανιστούν στην πλατεία Ωρολογίου 7 συγκροτήματα συλλόγων. Την δεύτερη ημέρα, η διοργάνωση θα μετακινηθεί στον Τρίλοφο. Εκεί θα χορέψουν 6 συγκροτήματα. Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει την τρίτη ημέρα, στον Προμηθέα της Βέροιας (Εβραίικα) με την εμφάνιση 6 χορευτικών συγκροτημάτων.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινούν στις 9μμ και μετά την εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων, θα ακολουθεί πρόγραμμα για να χορέψει το κοινό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69