tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με αγιασμό ξεκίνησε την σεζόν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου

agios politistiko agiasmosΤην Κυριακή 11/10/15 τελέστηκε, παρουσία πλήθους κόσμου (Μελών και Φίλων), ο ετήσιος αγιασμός στα γραφεία του Πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου, από τον Πατερα Αθανάσιο, εν όψει της έναρξης των χορευτικών και εικαστικών τμημάτων. Τις εγκάρδιες ευχές του Πατερα Αθανάσιου για υγεία, ομόνοια και επιτυχία ακολούθησαν οι ευχαριστίες του προέδρου του συλλόγου, Κουτρουλιά Θεοφάνη, για την μεγάλη ανταπόκριση των κατοίκων, που αγκάλιασαν τον Σύλλογο και τον στήριξαν σε όλες του τις δραστηριότητες.

"Η πέρα κάθε προσδοκίας, πλήρωση των επτά χορευτικών τμημάτων, των τριών εικαστικών, αλλά και η αυξημένη ζήτηση των μελών για επιπλέον δράσεις, μας γεμίζει υπερηφάνεια αλλά κυρίως ευθύνη.

Με το πέρας της τελετής οι παρεβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γαστρονομικές δημιουργίες των χρυσοχέρηδων γυναικών του Συλλόγου.

agios politistiko agiasmos1

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Παπαπετρίδης Δήμος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παπαδίνα Πετρούλα και Ιακωβίδου Ευγενεία" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

agios politistiko agiasmos2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69