BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Έναρξη νέας χορευτικής χρονιάς στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Νικομήδειας "Αριστοτέλης"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Νικομήδειας "Αριστοτέλης" ανακοίνωσε την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς, με στόχο την ενδυνάμωση της παράδοσης και των δεσμών της κοινότητας. Ο σύλλογος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στα τμήματα χορού που διοργανώνει, φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά μέσα από τη δύναμη του χορού και της παράδοσης.

Τμήματα και Πρόγραμμα Χορευτικών Μαθημάτων:

Τμήμα ενηλίκων: Μαθήματα παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 19:00, με υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο τον Βασίλη Ασβεστά. Στόχος του τμήματος είναι η εκμάθηση και η διάδοση των χορών από όλες τις γωνιές της χώρας, δημιουργώντας μια γέφυρα που συνδέει τον παρελθόν με το παρόν.

Τμήμα παραστάσεων: Εξειδίκευση στους ποντιακούς χορούς, με μαθήματα κάθε Παρασκευή στις 20:00, επίσης με χοροδιδάσκαλο τον Βασίλη Ασβεστά. Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε χορευτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε παραστάσεις και να εκπροσωπήσουν τον σύλλογο σε εκδηλώσεις, τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.

Παιδικό τμήμα: Μαθήματα ποντιακών χορών για παιδιά, κάθε Κυριακή στις 18:00, με χοροδιδάσκαλο την Ελένη Βοργιατζίδου. Το τμήμα αυτό προσφέρει στους μικρούς χορευτές την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ποντιακή παράδοση μέσα από τον χορό, καλλιεργώντας την αγάπη για την πολιτιστική κληρονομιά από μικρή ηλικία.

Ο σύλλογος περιγράφει κάθε τμήμα ως μια μεγάλη "αγκαλιά", όπου οι συμμετέχοντες όχι μόνο μαθαίνουν χορούς, αλλά δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς φιλίας και αγάπης για την παράδοση. Ο στόχος είναι να δυναμώσουν οι δεσμοί της κοινότητας μέσα από τον χορό, που αποτελεί σημαντικό μέρος της πολιτιστικής ταυτότητας.

Η έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επιπέδου, να συμμετάσχουν και να γίνουν μέρος μιας μεγάλης και ζωντανής κοινότητας που τιμά και διατηρεί τις παραδόσεις.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69