BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Μαθήματα παραδοσιακών χορών στο Λουτρό

Ο Μορφωτικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων και Νεανίδων Λουτρού προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών του, το οποίο υπόσχεται μια πλούσια πολιτιστική εμπειρία. Το σύνθημα του συλλόγου, "Έλα να χορέψουμε… Κάνε ένα βήμα, να κάνω εγώ το επόμενο…", αντικατοπτρίζει τη φιλοξενία και την αίσθηση κοινότητας, ενθαρρύνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών να ενώσουν τα βήματά τους και να γιορτάσουν την πλούσια ελληνική παράδοση.

Λεπτομέρειες Προγράμματος:

Χοροδιδάσκαλος: Η Χριστίνα Τσιάπλα, απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού), με ειδικότητα στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Το πρόγραμμα προσφέρει δύο κύριες κατηγορίες μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες ηλικίες και επίπεδα:

Παιδικό Τμήμα Χορού:

Ώρα: Κάθε Τετάρτη, από τις 18:00 έως τις 19:00.

Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε μικρότερους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μάθουν τις βασικές κινήσεις και βήματα των παραδοσιακών ελληνικών χορών με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Τμήμα Παραστάσεων:

Ώρα: Κάθε Δευτέρα, από τις 20:00 έως τις 21:00.

Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε πιο προχωρημένους χορευτές ή σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν σε παραστάσεις, επικεντρώνοντας σε χορογραφημένα κομμάτια που παρουσιάζονται σε εκδηλώσεις ή φεστιβάλ.

Ο στόχος του συλλόγου είναι η διατήρηση και προώθηση των παραδοσιακών χορών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μέσα από τον χορό, οι συμμετέχοντες όχι μόνο ασκούνται σωματικά αλλά συνδέονται με την πολιτιστική τους κληρονομιά, διατηρώντας ζωντανά τα έθιμα, τις φορεσιές και τη μουσική που περνούν από γενιά σε γενιά.

Οι παραδοσιακοί χοροί της Ελλάδας αντικατοπτρίζουν τον τοπικό πολιτισμό και την ιστορία κάθε περιοχής, με κάθε χορό να έχει τον δικό του μοναδικό ρυθμό και ύφος. Μέσα από την εκμάθηση αυτών των χορών, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν τη διαφορετικότητα και τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης, από τα νησιά μέχρι την ηπειρωτική χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύλλογο στα εξής τηλέφωνα:

6977538269
6908614080

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69