tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου ξεκινά τα μαθήματα παραδοσιακού χορού

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου επιστρέφει δυναμικά, ξεκινώντας τα μαθήματα παραδοσιακού χορού για την περίοδο 2024, με ένα θερμό κάλεσμα προς όλα τα μέλη και τους φίλους του. Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου 2024, και θα συνεχίζονται κάθε Τρίτη στις 9 μ.μ. στον χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Η διδασκαλία παραδοσιακών χορών περιλαμβάνει τους χορούς των βλαχόφωνων κοινοτήτων, αλλά και χορούς από όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας την πολιτιστική σύνδεση και την παράδοση. Ο χοροδιδάσκαλος Τσιαμήτρος Κ. Γιάννης, με πολυετή εμπειρία, προσφέρει τα μαθήματα αφιλοκερδώς, προάγοντας την πολιτιστική κληρονομιά με αγάπη και σεβασμό.

Η αφίσα του Ομίλου αναφέρει πως όλοι, Ξηρολιβαδιώτες και φίλοι, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, η οποία έχει ως στόχο τη διατήρηση και αναβίωση των παραδοσιακών χορών, σε ένα κλίμα συνεργασίας και φιλίας. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται τις ώρες των μαθημάτων, επιτρέποντας σε όλους να εγγραφούν και να λάβουν μέρος σε αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69