tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος 'Εστία' Σταυρού ξεκινά και φέτος ένα χορευτικό ταξίδι παράδοσης και δημιουργίας

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος "Εστία" Σταυρού, με δυναμική παρουσία στην τοπική κοινότητα, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του για την έναρξη των χορευτικών τμημάτων του στις 5 Οκτωβρίου 2024. Με ζωντάνια και όρεξη για χορό, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία τμήματα, καλύπτοντας ηλικιακές και κοινωνικές κατηγορίες:

Παιδικό τμήμα: 17:00 - 18:00
Γυναικείο τμήμα: 18:00 - 19:00
Εφηβικό τμήμα: 19:00 - 20:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει τη χαρά του για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια να φέρει κοντά τα μέλη της κοινότητας μέσα από το χορό, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Η φετινή χρονιά υπόσχεται να είναι γεμάτη νέους χορούς, αλλά και όμορφες στιγμές συντροφικότητας και δημιουργικότητας, σε μια φιλική και θερμή ατμόσφαιρα.

Η ανακοίνωση τονίζει το σημαντικό ρόλο που παίζουν οι παραδοσιακοί χοροί στη διατήρηση και την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, προσκαλώντας όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέα βήματα, αλλά και να κάνουν νέες γνωριμίες σε ένα κλίμα συνεργασίας και καλής διάθεσης.

Ο Σύλλογος "Εστία" αποτελεί ένα σπουδαίο κομμάτι της πολιτιστικής ζωής του Σταυρού, διατηρώντας ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής. Η έναρξη των χορευτικών τμημάτων αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο των παλαιών όσο και των νέων μελών του συλλόγου, και να προσφέρει ευκαιρίες έκφρασης και εκμάθησης σε όλες τις ηλικίες.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69