tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προβολή της ταινίας "Στην κορυφή του κόσμου" για την ενίσχυση της Μ.Α.μ.Α

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό σας προσκαλεί στην προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας κινουμένων σχεδίων με τίτλο 'Στη κορυφή του κόσμου'. Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο στις 9 Δεκεμβρίου και ώρα 11:30πμ, στον κινηματογράφο Σταρ.

Λίγα λόγια για τη ταινία

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Στην κορυφή του κόσμου» είναι μεταγλωττισμένη και φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ρεμί Σαγιέ. Έχει διακριθεί με Βραβείο Κοινού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Annecy, με Μεγάλο Βραβείο στο Tokyo Anime Award Festival, με βραβείο Κοινού στο COLCOA Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου και έχει επίσης μια Επίσημη Συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τορόντο. Χαρακτηρίστηκε «Μία μεγαλειώδης περιπέτεια! Ένα αριστούργημα!» από τη γαλλική εφημερίδα Le Monde και «Μία μεθυστική περιπέτεια» από την Paris Match. Το «Στην Κορυφή του Κόσμου» έρχεται να αποδείξει ότι το 2D animation και η κλασική περιπέτεια μπορούν ακόμα να συγκινήσουν. Σε σκηνοθεσία του Ρεμί Σαγιέ και σε συμπαραγωγή του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα και υποψήφιου για Όσκαρ, Ρον Ντάιενς, η ταινία ακολουθεί πιστά τις συμβάσεις της κλασικής αφήγησης και λειτουργεί σε ένα απλό αλλά απόλυτα λεπτομερειακό σχεδιασμό των χαρακτήρων της, τοποθετώντας στο επίκεντρο, την ανάγκη του ανθρώπου να υπερβεί τη θνητή του φύση και να κυνηγήσει το άγνωστο.

"Τα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας και τη προβολή της ταινίας θα διατεθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου μας", αναφέρει η ΜΑμΑ.

Είσοδος 3€.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69