tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Καζαντζάκης", "Saw: Legacy" και "Πάντινγκτον 2 " στο Σταρ

Μπήκε σε ισχύ το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 30/11/17 έως την Τετάρτη 6/12/17. Αναλυτικά:

ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ (η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή)

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής επανέρχεται με το νέο κινηματογραφικό του έργο και με κατάθεση ψυχής φωτίζει και τιμά τον σπουδαιότερο Έλληνα συγγραφέα και στοχαστή Νίκο Καζαντζάκη

Κάθε μέρα: 19.00 και 21.30 ( Συνεχίζει για 2η εβδομάδα)

Η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στον Μεγάλο Απόντα Συγγραφέα ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, αλλά και στον πρόσφατα εκλιπόντα Στάθη Ψάλτη ο οποίος έκανε μια ανεπανάληπτη ερμηνεία, αφήνοντας στην ταινία το τελευταίο καλλιτεχνικό του ίχνος, όπως ακριβώς έγινε και με τον Σπουδαίο ηθοποιό μας Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία EL GRECO.

Ο Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης των ταινιών «El Greco», «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» και «Καβάφης», παρουσίασε τα σχέδιά του για τη νέα του ταινία, η οποία θα παρουσιάζει τη ζωή του μεγάλου Κρητικού συγγραφέα, Νίκου Καζαντζάκη.

Εστιάζοντας στο ελληνικό φως, σε αισθήσεις και χρώματα μιας άλλης εποχής και στον κρουστό ελληνικό λόγο του Καζαντζάκη, η νέα προσωπογραφία του Γιάννη Σμαραγδή σκιαγραφεί τον μεγαλύτερο Έλληνα συγγραφέα μετά τον Όμηρο, υποστηριγμένη από ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών.

Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ, ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ, ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΞΑΦΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΔΩΝΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΜΠΑΞΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΗΝΑΙΟΣ, ΑΜΑΛΙΑ ΑΡΣΕΝΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΛΑΤΟΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

Συμμετέχει ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ενώ το ρόλο του Γιώργη Ζορμπά ερμηνεύει εκπληκτικά ο Θοδωρής Αθερίδης, και βεβαίως, τον Ηγούμενο της Μονής Σινά υποδύεται σαν από «άλλο κόσμο» ο Στάθης Ψάλτης
Το σενάριο της ταινίας στηρίζεται στο βιβλίο του συγγραφέα Αναφορά στον Γκρέκο, το οποίο παραχώρησαν γενναιόδωρα οι Εκδόσεις Καζαντζάκη.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η ταινία στοχεύει να αναδείξει τη συναρπαστική προσωπικότητα του Νίκου Καζαντζάκη, καθώς και το μαγευτικό τοπίο της Ελλάδας μέσα στο οποίο διαμορφώθηκε. Ο μεγάλος Κρητικός συγγραφέας έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια του και τα όνειρά του. Αυτό είναι ακριβώς και ότι ο σκηνοθέτης σκοπεύει να επιτύχει με αυτήν την ταινία. Παρουσιάζει τα ταξίδια του στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και το όρος Σινά και μέσα από αυτές τις εμπειρίες, να αναδείξει τις φιλοσοφικές και μεταφυσικές του αναζητήσεις

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή έχει εισπράξει ήδη θετικές εντυπώσεις .
Οι Έλληνες θεατές διαισθάνονται ότι η ταινία τους αφορά γιατί είναι έργο Θετικής Ενέργειας, Αγάπης, Πίστης και Αισιοδοξίας.

Ο οικουμενικός συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης έλεγε πως η ζωή του ορίζεται από τα ταξίδια και τα όνειρά του. Αυτά τα μονοπάτια ακολούθησε και η ταινία και μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι γυρισμάτων διάρκειας 6 μηνών στην Κρήτη, την Αθήνα, την Αίγινα, τη Νότια Γαλλία, το Βερολίνο και τη Βιέννη το μόνο σίγουρο είναι πως η ταινία είναι «ανάταση ψυχής». Τον κεντρικό χαρακτήρα Νίκο Καζαντζάκη υποδύεται με ιδιοφυή τρόπο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η σπουδαία Μαρίνα Καλογήρου τη σύντροφό του Ελένη. Ο οκτάχρονος Αλέξανδρος Καμπαξής είναι ο Νίκος Καζαντζάκης σε μικρή ηλικία, ενώ ο Στέφανος Ληναίος υποδύεται τον συγγραφέα σε ώριμη ηλικία.

Η ταινία πραγματοποιήθηκε χάρις στην στήριξη πολλών και εξαιρετικών ατόμων και οργανισμών. Συμπαραγωγοί της ταινίας από την Ελλάδα είναι η Nova, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, η ΕΡΤ και η Νέλλη Κάτσου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ταινία είναι μια ελληνογαλλική συμπαραγωγή σε συνεργασία με την γαλλική εταιρεία 2017 Films.

Trailer: 

Saw: Legacy

H ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ JIGSAW ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ

Κάθε μέρα: 20.00 και 21.45 (Πεμ-Παρ-Σαβ-Κυρ)
Δευτέρα 4/12 Τρίτη 5/12 Τετάρτη 6/12 μόνο στις 21:15

Σκηνοθεσία: Μάικλ Σπίριγκ, Πίτερ Σπίριγκ
Σενάριο: Πίτερ Γκολντφίνγκερ, Τζος Στόλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Ματ Πάσμορ, Κάλουμ Κιθ Ρένι, Κλε Μπένετ, Χάνα Έμιλι Άντερσον, Λόρα Βάντερβουρτ, Μαντέλα Βαν Πίμπλς, Πολ Μπράουνστάιν, Μπρίτανι Άλεν και Τζόσια Μπλακ

Το "Saw: Legacy" των The Spierig Brothers (Undead, Daybreakers) τοποθετείται 10 χρόνια μετά τον θάνατο του John Kramer (Tobin Bell), ευρέως γνωστού με το παρατσούκλι “Jigsaw”. Μια νέα σειρά ειδεχθών φόνων οδηγεί την αστυνομία στα ίχνη ενός εγκληματία που ακολουθεί ευλαβικά την μεθοδολογία του Jigsaw. Τα πρώτα στοιχεία μάλιστα ενοχοποιούν τον John Kramer, οπότε η αστυνομία βρίσκεται σε μια δυσχερή θέση αφού καλείται να κυνηγήσει έναν άνθρωπο, ο οποίος αποδεδειγμένα είναι νεκρός. Το πρώτο ερώτημα λοιπόν που τίθεται στον θεατή, αλλά και αυτό που τον συντροφεύει μέχρι το τέλος της ταινίας είναι το “ποιος είναι ο δολοφόνος;”. Επέστρεψε άραγε ο Jigsaw από τον κόσμο των νεκρών ή έχουμε να κάνουμε με κάποιον μιμητή του;

Η σεναριακή προσέγγιση των Josh Stolberg και Peter Goldfinger διαφέρει από αυτή που είχαμε δει στα προηγούμενα Saw, καθώς μπαίνει στα χωράφια των αστυνομικών θρίλερ. Το στοιχείο αυτό εξυψώνει σταδιακά το "Saw: Legacy"μέχρι το απόλυτα ανατρεπτικό φινάλε του, όπου και αποκαλύπτεται η ταυτότητα του δολοφόνου. Μέχρι εκείνο το σημείο η άποψη του θεατή για το ποιος κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα έχει αλλάξει τέσσερις φορές, καθώς όλοι οι ύποπτοι έχουν το κίνητρο και την απαραίτητη “τεχνογνωσία” για να τα διαπράξουν. Το σενάριο είναι τόσο “έξυπνο” και καλογραμμένο που θα σας κάνει προς στιγμή να αναθεωρήσετε για τα όσα είχαν διαδραματιστεί στις προηγούμενες ταινίες. Αυτό το στοιχείο είναι αν μη τι άλλο ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του "Legacy".

Τα αδέρφια Spierig και οι υπόλοιποι συντελεστές του "Saw: Legacy", κατάφεραν να ανοίξουν με επιτυχία ένα νέο κύκλο αίματος και να βρουν την καλύτερη δυνατή φόρμουλα για να συνεχίσουν το franchise. To νέο κεφάλαιο της σειράς δεν εγκαταλείπει το horror genre, αλλά ταυτόχρονα δεν διστάζει να προσεγγίσει και τον χώρο των αστυνομικών θρίλερ. Ο συνδυασμός αυτός δίνει μια “φρεσκάδα” στη σειρά και της επιτρέπει να ατενίσει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Trailer: 

Πάντινγκτον 2 (Μεταγ. στα Ελληνικά)

Κάθε μέρα: 18.00 (Πεμ-Παρ-Σαβ-Κυρ)
Δευτέρα 4/12 Τρίτη 5/12 Τετάρτη 6/12 μόνο στις 17.15
H τεράστια επιτυχία της ταινίας του 2014, με τον εμβληματικό αρκούδο σε ακόμη πιο διασκεδαστικές περιπέτειες.

Σκηνοθεσία: Πολ Κινγκ
Ηθοποιοί: Μπρένταν Γκλίσον, Τζιμ Μπρόαντμπεντ, Χιου Γκραντ, Σάλι Χόκινς, Τζούλι Γουότερς, Χιου Μπονεβίλ, Μπεν Γουίσοου (φωνή)

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Trailer: 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69