tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά - Όλα τα απαραίτητα από το Βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο»

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς έχει ήδη αρχίσει. Σε λίγες ημέρες, οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις, έτοιμοι να ξεκινήσουν μια καινούρια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και γνώσεις. Μαζί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, έρχεται και η ώρα για την προμήθεια των απαραίτητων σχολικών ειδών, καθώς οι λίστες με τα αναγκαία αντικείμενα θα μοιραστούν στους μαθητές.

Στη Βέροια, το βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο» είναι το ιδανικό σημείο για να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη σχολική χρονιά και όχι μόνο. Το βιβλιοπωλείο διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, καλύπτοντας τις ανάγκες μαθητών, δασκάλων, γονέων και επαγγελματιών. Από σχολικές τσάντες και κασετίνες, μέχρι σχολικά βοηθήματα και ημερολόγια, το «Ηλιοτρόπιο» εξασφαλίζει πληρότητα στα προϊόντα του.

Εκτός από τα σχολικά είδη, το βιβλιοπωλείο προσφέρει επίσης μεγάλη ποικιλία σε είδη δώρων, όπως κούπες, διακοσμητικά, παζλ και παιχνίδια. Για τους λάτρεις της χειροτεχνίας, υπάρχουν υλικά για ντεκουπάζ και ζωγραφική, ενώ οι επαγγελματίες θα βρουν εξοπλισμό γραφείου και λογιστηρίου.

Ο πρωταρχικός στόχος του βιβλιοπωλείου «Ηλιοτρόπιο» είναι να παρέχει ποικιλία και πληρότητα στα είδη του, διασφαλίζοντας ότι κάθε πελάτης θα βρει αυτό που χρειάζεται. Είτε πρόκειται για την προετοιμασία των παιδιών σας για το σχολείο, είτε για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, το «Ηλιοτρόπιο» είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να πλησιάζει, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε τις αγορές σας και να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε όλα τα απαραίτητα για μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά.

[Σχολικές τσάντες, τσάντες εξόδου, επαγγελματικές τσάντες, πορτοφόλια, ομπρέλες, κασετίνες, παγούρια, τσάντες φαγητού, γραφική ύλη, σχολικά βοηθήματα, λεξικά, ημερολόγια για τον μαθητή, τον δάσκαλο ή τον επαγγελματία, διακοσμητικά, είδη δώρων, κούπες, θερμός, υλικά για κατασκευές, ευχετήριες κάρτες, αυτοκόλλητα, κούκλες, επιτραπέζια ρολόγια, παζλ, παιχνίδια, σετ γραφείου, σετ στυλό, υλικά για ντεκουπάζ, ελληνική & ξένη λογοτεχνία - βιβλία σε προσφορά, άλμπουμ, σημειωματάρια, είδη για τον εξοπλισμό, την οργάνωση και την αρχειοθέτηση του γραφείου (κλασέρ, συρραπτικά, κλπ), είδη λογιστηρίου (σφραγίδες, τιμολόγια κλπ), είδη χειροτεχνίας και ζωγραφικής,... κι ένα σωρό ακόμη αντικείμενα που θα χαροποιήσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα …]  

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος:

Δευτέρα έως Πέμπτη 19/9: 8.00 - 21.00 (συνεχόμενο ωράριο)

Παρασκευή 20/9: 8.00 - 14.00 & 17.30 - 21.00

Σάββατο: 8.00 - 15.00

Βιβλία - Γραφική Ύλη - Χαρτικά - Είδη Σχεδίου
ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ
ΤΑΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
Τρεμπεσίνας 12, Βέροια
Τηλ. 2331024672
Φαξ. 2331075315
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69