tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Ο Σπύρος Πετρουλάκης παρουσίασε στη Νάουσα το νέο του βιβλίο "Αυγή"

Το νέο του βιβλίο «Αυγή» παρουσίασε στη Νάουσα ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το βιβλιοπωλείο BOOKSTAGRAM STORE και τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ στο ξενοδοχείο Dellagio.

Για το βιβλίο μίλησε η Αλεξάνδρα Μαραντίδου ενώ αποσπάσματα διάβασε η Κατερίνα Βογιατζούλη. Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά η Φαίη Σιαμίδου (φωνή) και ο Μάκης Σιταρίδης (κιθάρα). Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Ναουσαίος συγγραφέας Γιώργος Δάμτσιος και η Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου, εκπρόσωπος του Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού «ΠΝΟΗ».

Ο Σπύρος Πετρουλάκης στην ομιλία του στάθηκε στο πως επέλεξε να γράψει μια ιστορία για τις εξόριστες, του Εμφυλίου, στο Τρίκερι και στο πως συνέλεξε στοιχεία για το βιβλίο. Επίσης αφηγήθηκε την εμπειρία που αποκόμισε από την συνάντησή του με μια από τις τότε εξόριστες, μια 97χρονη με ψυχή νεαρής κοπέλας.

Δείτε τι είπε για το βιβλίο ο Σπύρος Πετρουλάκης

 

 Ο Σπύρος Πετρουλάκης θα είναι το Σάββατο στην Βέροια, στο βιβλιοπωλείο «Ηλιοτρόπιο» και θα υπογράψει βιβλία στο Βεροιώτικο αναγνωστικό κοινό.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Το όνομά μου είναι Αυγή. Αυγή, σκέτο. Γεννήθηκα στις 25 Νοέμβρη του 1931 στα περίχωρα της Λαμίας. Βρίσκομαι στο Παλαιό Τρίκερι περίπου έναν χρόνο. Με έφεραν εδώ τον Ιούνιο του 1949 μαζί με άλλες γυναίκες. Το Τρίκερι όμως δεν είναι τόπος εξορίας. Είναι η ίδια η κόλαση πάνω στη γη. Όχι το νησί ασφαλώς, αλλά εκείνοι που κρατάνε τις τύχες μας στα χέρια τους. Οι δεσμοφύλακές μας. Αυτοί είναι η κόλασή μας».

Η γυναικεία φύση μοιάζει με τον αέρα: είναι αόρατη, αλλά και πανίσχυρη.

Ανακαλύπτοντας ένα παλιό τετράδιο, η Αναστασία ταξιδεύει στο ολέθριο παρελθόν. Όταν οι δύο πλευρές βρίσκονται εβδομήντα χρόνια μετά μπροστά σε έναν καθρέφτη, μύθοι και πραγματικότητες έχουν μόνο μία όψη. Την αλήθεια.

View this gallery on Flickr

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69