tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το νέο της παραμύθι παρουσίασε η Εύα Ιεροπούλου στο ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (φωτογραφίες)

Το νέο της παραμύθι με τίτλο «Μα τί δράκος είναι αυτός;» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σοφία, παρουσίασε η Εύα Ιεροπούλου, στο Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο και Παιδικό σταθμό «Το Σπίτι στο Λιβάδι», στην Βέροια.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Ελένη Ζυγανιτίδου υποδέχθηκε γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και παιδιά στον φιλόξενο και μοσχοβολιστό κήπο του Σχολείου, όπου η συγγραφέας αφηγήθηκε το μουσικό παραμύθι, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των παιδιών.

Μικροί και μεγάλοι έμαθαν την ιστορία του μικρού δράκου Νααζναβισινάιγ, ενός δράκου διαφορετικού από τους άλλους. Πρόκειται για ένα παραμύθι με πολλά μηνύματα τόσο για τα παιδιά, αλλά κυρίως για τους γονείς.

«Όταν ασχολείσαι με παιδιά πάντα υπάρχει αφορμή για να γράψεις και ειδικά όταν αφορά την ψυχική τους υγεία και η ευτυχία τους. Η οποία εντοπίζεται άλλοτε στα ίδια (στον χαρακτήρα τους), αλλά κυρίως στους εξωτερικούς παράγοντες. Ένας από τους οποίους και πολύ κύριος είναι οι γονείς, οι οποίοι αγαπούν τα παιδιά πάντα όμως μερικές φορές έχουν δυσκολίες να δεχθούν τις ιδιαιτερότητες κάποιου παιδιού, ειδικά εάν θεωρούν ότι είναι κοινωνικά δύσκολες. Το βιβλίο αγγίζει αυτό το πράγμα… Πως ένα παιδί που δεν είναι ο μέσος όρος, δεν κάνει αυτά που κάνουν όλα τα παιδιά, είναι διαφορετικό με τον οποιονδήποτε τρόπο. Τελικά αφού οι γονείς αγωνίζονται και προσπαθούν να το βάλουν στα νορμάλ πλαίσια, αυτό που θεωρούν αυτοί κανονικό, και δεν τα καταφέρνουν, καταφεύγουν στο επόμενο βήμα. Καταλαβαίνουν ότι πρέπει να το αγαπούν και να το θαυμάζουν έτσι όπως είναι», είπε η Εύα Ιεροπούλου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο μικρός Νααζναβισινάιγ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απ' όσα κάνουν οι πραγματικοί δράκοι. Οι μεγάλες λέξεις τον δυσκολεύουν πολύ, οι δυνατοί ήχοι τον ταράζουν και οι φωτιές είναι τόσο, μα τόσο δύσκολες... Οι γονείς του ανησυχούν, ο μικρούλης τους δράκος μοιάζει εντελώς διαφορετικός από τους άλλους. Και ενώ τρέχουν από δάσκαλο σε δάσκαλο, όλοι αναρωτιούνται: ΜΑ ΤΙ ΔΡΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69