tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με μεγάλη συμμετοχή ο πρώτος Περίπατος Βιβλίου στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Στο πλαίσιο της Ημέρας Βιβλίου, η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου διοργάνωσε τον Περίπατο Βιβλίου σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Στην Βέροια συμμετείχε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, το Βιβλιοπωλείο η Γωνιά του Βιβλίου και το Βιβλιοπωλείο Εξώφυλλο.

Ο Περίπατος Βιβλίου με κεντρικό μήνυμα «διαβάζω & αλλάζω» έδωσε τη δυνατότητα στους πολίτες όλων των ηλικιών της πόλης μας, να γνωρίσουν από κοντά αγαπημένους συγγραφείς, να μιλήσουν για τα βιβλία, να ξεναγηθούν στην Βιβλιοθήκη και να συμμετέχουν σε διάφορες δράσεις.

Πρώτη στάση το Βιβλιοπωλείο «Εξώφυλλο» της Μαριάνας Πέτκου. Εκεί η βεροιώτισσα συγγραφέας Σοφία Τσιάμη περίμενε τους μικρούς της φίλους για να τους αφηγηθεί ένα παιδικό βιβλίο της. Με αφορμή την αυριανή Γιορτή της Μητέρας η συγγραφέας επέλεξε το παραμύθι «Η καλύτερη μαμά απ’ όλες! Το μεγάλο μυστικό», το οποίο διάβασε με τη συμμετοχή των παιδιών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν διαδραστικά παιχνίδια.

Επόμενη στάση το Βιβλιοπωλείο «Η Γωνιά του Βιβλίου» της Ρίτας Τζατζάκη, στο Τσερμένι. Εκεί τους βιβλιόφιλους περίμεναν τρεις συγγραφείς από τις εκδόσεις Υδροπλάνο. Οι Βεροιώτες Νίκος Αγαθαγγελίδης και Βάλια Μπαμπέτσα και ο Θεσσαλονικιός Στέφανος Αλεξιάδης, οι οποίοι συνομίλησαν με τους επισκέπτες, μίλησαν για τα βιβλία τους και υπέγραψαν αντίτυπά τους.

Τελευταία στάση τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας. Οικογένειες και μικρές ομάδες πολιτών επισκέφθηκαν την Βιβλιοθήκη, ξεναγήθηκαν στις ξεχωριστές συλλογές, στο υπαίθριο αναγνωστήριο, στο στούντιο ηχογράφησης, στο χώρο έμπνευσης, στο maker space με τους 3d printers και όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό, στο ενυδρείο, ενώ ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφθούμε την μοναδική μας Βιβλιοθήκη.

Μια εξαιρετική διοργάνωση που αγκάλισαν με πολύ αγάπη οι συμπολίτες μας!  

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69