tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Βεροιώτισας Βάλιας Μπαμπέτσα με τίτλο "Στη δύση του ήλιου"

Η συγγραφέας Βάλια Μπαμέτσα επιστρέφει  μ’ ένα νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο.

Το νέο της βιβλίο με τίτλο "ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ" αποτελεί συνέχεια του πρώτου της μυθιστορήματος με τίτλο "Αν ακούς απόψε κράτα με από το χέρι", το οποίο το 2019 βρέθηκε υποψήφιο στην πρώτη δεκάδα της κατηγορίας "Αξέχαστος ήρωας" των βραβείων βιβλίου PUBLIC. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το βιβλίο στη "ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ" έχει πλήρη αυτοτέλεια. Η συγγραφέας λοιπόν έρχεται ξανά για να μας θυμίσει ότι ο ήλιος φωτίζει πάντα τα σκοτάδια δίνοντας ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

Λένε πως όταν κατακτήσεις την κορυφή ,δεν σ’ αγγίζει τίποτα…

Η Αρετή στα τριάντα της χρόνια κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα να παραληρεί στο ταλέντο της. Δεν κατάφερε όμως να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό και τον άφησε να φύγει...

Κλεισμένη μέσα στον προσωπικό της φρούριο στη Θεσσαλονίκη  ήρθε αντιμέτωπη μ’ έναν εμμονικό θαυμαστή και ανθρώπους από το παρελθόν που έβαλαν στο στόχαστρο την περιουσία και τη ζωή της.

Η Λίνα και η ο Δημήτρης ζουν ήρεμοι πια μαζί με τις κόρες τους, ενώ η Μαρίζα ετοιμάζει την μεγάλη της επιστροφή. Το μίσος οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ένα μικρό παιδί βρίσκεται αναμεμειγμένο στην δίνη της εκδίκησης που τελικά του σώζει την ζωή.

Ένα σοβαρό χειρουργείο πρέπει να γίνει και το αναλαμβάνει ο Φίλιππος ερχόμενος ως καρδιοχειρουργός  από την Αμερική έξι χρόνια μετά τη φυγή του. Ερχόμενος την στιγμή που η ζωή της Αρετής θα κρέμεται από μια κλωστή για να αναζητήσει τα ίχνη της αγωνιωδώς μετά από μια μυστηριώδη εξαφάνιση! Η Αρετή  μια γυναίκα σύμβολο για την Ελλάδα. 

Βιογραφικό

Η Βάλια Μπαμπέτσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Σπούδασε Φιλοσοφική με ειδίκευση στο Τμήμα Νεοελληνικής και Μεσαιωνικής Φιλολογίας  του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και Δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Παράλληλα σπουδάζει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ εργάζεται ως φιλόλογος.

Το 2011 δυο ποιήματα της, το << Είσαι Εσύ >> και η << Ευτυχία >> διακρίθηκαν από την Ένωση Συγγραφέων- Λογοτεχνών Ευρώπης και εκδόθηκαν σε Ανθολογία της Ένωσης.

Το 2013 εκδόθηκε η πρώτη της ποιητική  συλλογή με τίτλο << Είναι Η Αγάπη…>> από τις Εκδόσεις Πένα και το 2016 εκδόθηκε η δεύτερη συλλογή ποιημάτων με τίτλο << Μονοπάτια Λήθης >> από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή (  iWrite).

Το 2014 το ποίημα της με τίτλο << Είναι η Αγάπη…>> μελοποιήθηκε, χορογραφήθηκε και συμμετείχε στα Φεστιβάλ <<Τερψιχόρη>> και <<Let’s Dance>> στη Θεσσαλονίκη.

Το 2018 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο << Αν ακούς απόψε κράτα με από το χέρι >> από τις Εκδόσεις Ωκεανός, το οποίο αναδείχθηκε το 2019 στην πρώτη δεκάδα των βραβείων του Public  στην κατηγορία << Αξέχαστος ήρωας >>.  Το δε βιβλίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από απλούς αναγνώστες και κριτικούς.

Αποτέλεσε για αρκετά χρόνια μέλος της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69