tsakiridis ban july21

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 fancy jewelry store

access ban20

«Ο Κλώνος» της Ναουσαίας Ellen Bradd παρουσιάστηκε στην Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Το βιβλίο της Ναουσαίας μαθήτριας Ellen Bradd, κατά κόσμον Ελένης Λίτση, με τίτλο «Ο Κλώνος», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Momentum, παρουσιάστηκε στην Βέροια.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο καφέ «Το Χρυσό Παγώνι», παρουσία συγγενών, φίλων, εκπαιδευτικών, επαγγελματιών και συμβούλων του Δήμου Νάουσας.

Ο συγγραφέας Γιώργος Δάμτσιος προλόγισε και συντόνισε την εκδήλωση.

Ξεκινώντας τον λόγο πήρε η εκπαιδευτικός Δέσποινα Ιωαννίδου, η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση του βιβλίου, στην εποχή που γνώρισε την τότε μικρή Ελένη στο σχολείο, καθώς και για τα χαρίσματά της νεαρής συγγραφέως.

Ο Γιώργος Δάμτσιος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη συγγραφέα (σε σεμινάρια που διοργάνωσε ο Δήμος Νάουσας) και το έναυσμα για την συγγραφή διηγημάτων. «Πρόκειται για ένα προσεγμένο βιβλίο. Η συγγραφέας έχει μεράκι και συγγραφική πειθαρχία», είπε.

Στο τέλος τον λόγο πήρε η φιλόλογος της συγγραφέως Γεωργία Μισαϊλίδου, η οποία είπε ότι αυτό το κορίτσι έχει όλο το πακέτο. «Εκτός από καλή συγγραφέας είναι και καλός άνθρωπος».

Κλείνοντας τον λόγο πήρε η Ellen Bradd, η οποία μίλησε για όσους της στάθηκαν, ενώ αποκάλυψε ότι ήδη ετοιμάζει κάτι καινούργιο (και στην αγγλική γλώσσα).

Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό και στο τέλος η συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

Η μεγαλύτερη ανησυχία της Θέκλας, που ζει στη Νάουσα και είναι μαθήτρια της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, είναι να μην αργήσει κάθε πρωί στο σχολείο. Ώσπου καταφθάνει στο σχολείο της ο Ματ, με ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών: η Θέκλα καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον νέο της συμμαθητή και αποφασίζει να μάθει περισσότερα γι’ αυτόν.

Στην αναζήτησή της θα εμπλακεί στα σκοτεινά σχέδια μιας εταιρείας κάθετης γεωργίας, όπου στις εγκαταστάσεις της φαίνεται να «καλλιεργούν» κάτι τελείως διαφορετικό, και όχι φυτά: Μια αδίστακτη επιστήμων σχεδιάζει ένα εφιαλτικό μέλλον για την ανθρωπότητα…

Η ζωή της Θέκλας πλέον κινδυνεύει: ένα αγωνιώδες ανθρωποκυνηγητό αρχίζει που θα την οδηγήσει στις Η.Π.Α. μαζί με τον Ματ, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με όλο και περισσότερα μυστικά που αφορούν και το δικό της παρελθόν…

«Ο Κλώνος», μια νεανική περιπέτεια που εντάσσεται στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, είναι το πρώτο βιβλίο της μαθήτριας Ellen Bradd.

Η Ellen Bradd γεννήθηκε το 2006 και ζει στη Βόρεια Ελλάδα. Γράφει και ζωγραφίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Έχει λάβει μέρος με τα διηγήματα της στις συλλογές διηγημάτων «Νάουσα – Ιστορίες του τόπου μας», το οποίο και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις iWrite, «Ιστορίες της Νάουσας» και «Απρόσμενη Επιστροφή στη Νάουσα». Όταν δεν γράφει, διαβάζει ή ακούει την αγαπημένη της μουσική. Λαμβάνει μέρος με τα έργα της σε εκθέσεις ζωγραφικής και παρακολουθεί μαθήματα εικαστικών από τη δευτέρα δημοτικού. Δεν είναι καλή στο να γράφει βιογραφικά.

View this gallery on Flickr

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69