tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΝΔ: Μονόδρομος στον αγροτικό τομέα η ανάπτυξη των συνεργατικών σχημάτων (βίντεο)

Εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με θέμα «Η ενίσχυση του Πρωτογενούς Τομέα Παραγωγής και η αναβάθμισή του στην ψηφιακή εποχή» διοργάνωσε στην Βέροια  η Γραμματεία Αγροτικών Φορέων και η Γραμματεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Ομιλητές ήταν ο Γιώργος Γεωργαντάς, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, ο Λεωνίδας Χριστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος. Συμμετείχαν η Σταυρούλα Πετρή, αντιπρόεδρος ΕΛΓΟ – Δήμητρα, ο Κώστας Μαμουλής, Γραμματέας Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΝΔ και η Καλλιόπη Σεμερτζίδου, Συντονίστρια Κοινοτικών Πόρων και Αγροτικής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της ΝΔ. Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο Υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος και οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπα΄ρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Αυτό που τονίστηκε τόσο από τον κ. Σκυλακάκη όσο και από τον κ. Γεωργαντά, οι αγρότες θα πρέπει να αναπτύξουν συνεργατικά σχήματα για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες προκλήσεις. Ο κ. Γεωργαντάς, πρόσθεσε ακόμη ότι θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και ότι θα πρέπει να εκπαιδευτεί ο αγροτικός κόσμος για να μπορέσει να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία.

Ο κ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε στο τι έκανε η σημερινή κυβέρνηση στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και αναφέρθηκε σε παραδείγματα γύρω από το πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη του αγροτοδιατροφικού τομέα. "Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ένα υπόστρωμα που μπορεί να φέρει την Ελλάδα στην επόμενη ημέρα. Ο αγροτικός τομέας δεν πρέπει να αφήσει αυτή την ευκαιρία" είπε ο κ. Χριστόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος τόνισε ότι παρά τις υποσχέσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, ποτέ δεν άλλαξε ο κανονισμός του ΕΛΓΑ. Υπέρ των συνεργατικών σχημάτων τάχθηκε και ο κ. Λυκουρέντζος και τόνισε ότι το νέο ΕΛΓΑ θα τον κάνει σημερινή κυβέρνηση.

Δείτε στο βίντεο την εκδήλωση

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69