tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγροτική σύσκεψη στην Επισκοπή μετά τους παγετούς

Στην Επισκοπή Νάουσας το Σάββατο 10 Απριλίου έγινε συνάντηση στις εγκαταστάσεις του ΑΣ Επισκοπής μετά από το κάλεσμα του συλλόγου και του ΑΣ Επισκοπής, που είχε σαν θέμα τα μη ικανοποιητικά πορίσματα του ΕΛΓΑ για την ανεμοθύελλα που έπληξε τα ακτινίδια.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση ήταν παρόντες οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Φρόσω Καρασαρλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και ο πρόεδρος της κοινοπραξίας συνεταιρισμών Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης.

Αποφασίστηκε ο τρόπος διεκδίκησης μετά από προτάσεις που έγιναν από τους παρευρισκόμενους για να αναπληρωθεί το χαμένο εισόδημα των παραγωγών μέσω του ΕΛΓΑ η άλλων τρόπων.

Από τη μεριά του συλλόγου καταγγέλθηκε στους παρευρισκόμενους ο τρόπος και η κατανομή των ποσών στο περσινό de minimis ροδάκινων νεκταρινιών και βιομηχανικών που ακόμα αναμένεται.

Στο θέμα των απανωτών παγετών (25-26-27/3 και 9-10/4) που έπληξαν την παραγωγή όλων των καλλιεργειών που οι ζημιές ξεπερνούν και αυτές του 2003 αποφασίστηκε ότι σε αυτήν τη διεκδίκηση είμαστε όλοι μαζί μηδενός εξαιρουμένου.

1. Προκαταβολή έναντι των αποζημιώσεων.

2. Αποζημίωση στο 100% της εκτίμησης χωρίς κόφτες.

3. Συμψηφισμός των εισφορών.

4. Στήριξη των οργανώσεων και επιχειρήσεων του κλάδου.

5. Σύσταση ομάδας διεκδίκησης αποτελούμενης από βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, συνεταιριστές και συνδικαλιστές από όλους τους νόμους που επλήγησαν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69