tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αρωματικά Κεριά Για Ξεχωριστή Πινελιά Στα Καλοκαιρινά Βράδια Μας

Τα κεριά αποτελούν αναμφισβήτητα έναν αλάνθαστοτρόπο για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα και τι καλύτερο από το να την πετύχουμε τα βράδια του καλοκαιριού, χαλαρώνοντας στις διακοπές μας ή έπειτα από μια κουραστική μέρα;

Η WAKS μας δίνει και φέτος τη λύση μέσα από τα χειροποίητα κεριά της, σε αρώματα και σχέδια που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και θα ταιριάξουν μοναδικά σε κάθε περίσταση και χώρο.  

Προσδώστε διακριτική πολυτέλεια με κεριά κορμούς σε υπέροχα χρώματα

Τα κεριά κορμοί της WAKS ανανεώνονται χρωματικά ανάλογα με την εποχή, αρωματίζονται διακριτικά και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχημάτων και διαστάσεων.

keria222.jpg

Χάλκινα κεριά κορμοί σε διάφορες διαστάσεις, με απαλό άρωμα.

Κάντε δικά σας μικρά και μεγάλα κεριά κολώνες και δημιουργήστε μοναδικές συνθέσεις, που θα απογειώσουν αισθητικά τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σας.

Handmade candles με σαγηνευτικά αρώματα για το καλοκαίρι

Τα καλύτερα αρωματικά κεριά σας περιμένουν στην υπέροχη συλλογή της αγαπημένης εταιρείας, για να σας «μεθύσουν» με τα αρώματά τους και να εντυπωσιάσουν με το ιδιαίτερο design τους.

keria333.jpg

Αρωματικό κερί σε γυάλινο περιέκτη από τη σειρά Classic με άρωμα περγαμόντο, λεμόνι, γάλβανο και μόσχο.

Αναζητήστε χειροποίητα κεριά που δημιουργούνται στην Αθήνα από τα ποιοτικότερα υλικά και εγγυώνται καύση που ξεπερνά τις 40 ώρες. Βρείτε το αρωματικό κερί στο αγαπημένο σας άρωμα και στον περιέκτη που ταιριάζει στο ύφος διακόσμησης του χώρου σας και τα καλοκαιρινά βράδια σας δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.   

Στο wakscandles.com σας περιμένει η πλήρης σειρά με χειροποίητα διακοσμητικά κεριά του top brand, για να ανακαλύψετε το κερί που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο. Μην ξεχνάτε ότι μέσω των υπηρεσιών ανακύκλωσης και αναγόμωσης που μας προσφέρει η WAKS μπορούμε να κρατάμε τα κεριά μας «ζωντανά» για πάντα και παράλληλα να προστατεύουμε το περιβάλλον!  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69