tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανανεώστε τον επαγγελματικό σας χώρο & κερδίστε… αποδοτικότητα!

Τα επαγγελματικά γραφεία, για να είναι… παραγωγικά, πρέπει εκτός από λειτουργικά να είναι και αισθητικά όμορφα. Για να πετύχετε, λοιπόν, αύξηση της αποδοτικότητας, απευθυνθείτε στην ελληνική εταιρεία Δρομέας και επενδύστε σε υψηλή ποιότητα και εκλεπτυσμένη αισθητική. Γραφεία διευθυντικά και εργασίας, πτυσσόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, σας περιμένουν για να αναβαθμίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Ανακαλύψτε γραφεία υπολογιστή, γωνιακά, κλασικά ή μοντέρνα, μικρά ή μεγάλα, ακόμα και γυάλινα, όλα τους με άριστη τεχνογνωσία, που θα προσαρμοστούν ιδανικά στον εργασιακό σας χώρο και επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Καρέκλες γραφείου για κάθε ανάγκη!

Οι καρέκλες γραφείου Δρομέας είναι αναπαυτικές, ορθοπεδικές, διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους και είναι εκείνες που μαζί με το γραφείο θα συμβάλλουν στην αύξηση της αποδοτικότητας. Φροντίστε, λοιπόν, να επιλέξετε κάποια που να εξασφαλίζει τη σωστή στήριξη της πλάτης και γενικότερα τη σωστή στάση του σώματος, ώστε η εργασία να είναι πιο ξεκούραστη. Στη μεγάλη συλλογή Δρομέας, θα βρείτε καρέκλες ανατομικές και εργονομικές, με σύγχρονους μηχανισμούς, με ροδάκια ή χωρίς, με ρυθμιζόμενα μπράτσα ή χωρίς ή και με ανάκληση, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Βρείτε τη δική σας, επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές και κάντε την καθημερινότητά σας στο γραφείο ξεκούραστη και παραγωγική.

Διαχωριστικά γραφείων για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα!

grafeio111.jpg

Τα διαχωριστικά γραφείων Δρομέας αποτελούν πάντρεμα υψηλής αισθητικής και πρακτικότητας, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και μεγαλύτερη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Εξερευνήστε τη συλλογή της εταιρείας Δρομέας και ανακαλύψτε επιδαπέδια πάνελ εσωτερικού χώρου, με χωρίσματα, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υλικών κατασκευής και διατηρήστε την ιδιωτικότητά σας, χωρίς ωστόσο, να χάνετε την επαφή σας με τον υπόλοιπο χώρο. Επισκεφθείτε σήμερα το dromeas.gr, αποκτήστε τα προϊόντα που θέλετε σε ανταγωνιστικές τιμές και… αγαπήστε την εργασία σας!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69