tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχεις δει τα νέα mat μαγιό σε μεγάλα μεγέθη;

Τα γυναικείαμαγιό σε μεγάλα μεγέθη, που θα βρεις στη mat fashion, θα τα λατρέψεις! Εκτός του ότι είναι μοντέρνα και νεανικά, είναι από υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας, που αγκαλιάζουν το σώμα χαρίζοντας μοναδική κομψότητα και άνεση. Εξερεύνησε τα plus sizeμαγιώ που θα βρεις σε προσφορά και επίλεξε μπικίνι ή ολόσωμο σε απλά σχέδια ή μεβολάν, σε XL και XXLνούμερα. Στη συλλογή της mat fashion θα συναντήσεις, άλλωστε, τα πιο ωραία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη, για plus size καμπύλες, που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα! Ανακάλυψε το δικό σου σε μεγάλο μέγεθος και βγες στην παραλία γεμάτη αυτοπεποίθηση και… πιο chic από ποτέ!

Ολόσωμα μαγιό plus size για τo πιο… chic καλοκαίρι!

Τα ολόσωμα μαγιό plus size, ανέκαθεν κολάκευαν τη σιλουέτα και αποτελούσαν σύμβολο θηλυκότητας. Τα γυναικεία ολόσωμα της mat fashion, σε XL και XXL νούμερα, εφαρμόζουν άψογα σε κάθε σωματότυπο και αναδεικνύουν μοναδικά τις καμπύλες! Επίλεξε το δικό σου ολόσωμο εμπριμέ ή μονόχρωμο στα πιο trendy χρώματα της σεζόν ή διάλεξε κλασικό μαύρο, που είναι πάντα στη μόδα!

Μήπως προτιμάς μαγιό μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη;

mat2

«Μαγιό μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη από τη mat fashion»! Ακούγεται δελεαστικό και, πράγματι, είναι! Γυναικεία bikini plus size, με ψηλόμεσα σλιπ που τονίζουν τα δυνατά σημεία και σουτιέν για μεγάλο στήθος, τραβούν τα βλέμματα και σε κάνουν να νιώθεις πιο sexy από ποτέ! Συνδύασε ένα ψηλόμεσο κάτω μέρος με το αντίστοιχο πάνω μέρος, που μπορεί να είναι τριγωνάκι, bralette ή με έναν ώμο και σύνθεσε το δικό σου mix & match μαγιό, σε νούμερα XL και XXL, που θα εκτοξεύσουν τη θηλυκότητά σου στα ύψη! Επισκέψου το shop.matfashion.com, ανακάλυψε όλες τις τάσεις για το 2023 και επίλεξε το δικό σου μέσα από τις φανταστικές προτάσεις της mat fashion!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69