tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Welhome: Εκεί που η ποιότητα συναντάει την αισθητική!

Στο Welhome, που αποτελεί ένα από τα πλέον ενημερωμένα και οικονομικάκαταστήματα επίπλων, η ποιότητα συναντάει τη λειτουργικότητα και την αισθητική! Εκεί θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας έπιπλακλασικά, νεοκλασικά ή μοντέρνα, για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Ξύλινα, μεταλλικά και γενικότερα κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, προσαρμόζονται σε κάθε στυλ διακόσμησης και διατίθενται είτε μεμονωμένα είτε σε σετ, σε πολύ προσιτές τιμές Ενημερωθείτε για τις προσφορές, πραγματοποιήστε την αγορά σας online ή σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα και επωφεληθείτε από τις προσιτές τιμές!

Τραπεζάκια σαλονιού, μια πολύτιμη λειτουργική πινελιά!

Ξύλινα, γυάλινα ή μεταλλικά, τα τραπεζάκια σαλονιού, που θα βρείτε στο Welhome, θα «γεμίσουν» λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο σας! Οι επιλογές σε σχέδια και υλικά κατασκευής είναι αμέτρητες, για να βρείτε εκείνο που θα ταιριάξει ιδανικά στο σαλόνι σας. Μοντέρνο, vintage, minimal, στρογγυλό ή τετράγωνο, ξύλινο, wenge ή μαύρο, θα αποτελέσει εκείνη την πολύτιμη πινελιά που έλειπε…

Γωνιακός καναπές για απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης!

gonia kanapes

Ο γωνιακός καναπές, θεωρείται, πλέον, must επιλογή για κάθε σαλόνι και στο Welhome θα βρείτε τους καλύτερους. Μοντέρνοι γωνιακοί καναπέδες-κρεβάτι, σε σχήμα π, με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς και σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, χρωμάτων και υφασμάτων, είναι όλοι τους υψηλής ποιότητας και αισθητικής! Ανακαλύψτε τις προσφορές και δημιουργήστε τον πιο άνετο και καλαίσθητο χώρο για την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης!

Παπουτσοθήκες για οργάνωση και καλαίσθητη διακόσμηση!

Μια μοντέρνα παπουτσοθήκη εισόδου, είτε μικρή είτε μεγάλη, αποτελεί ίσως το πιο πρακτικό έπιπλο εισόδου, αφού μπορεί να… φιλοξενήσει τα παπούτσια σας και όχι μόνο. Μπορεί να διαθέτει συρτάρι, για να αποθηκεύσετε διάφορα μικροαντικείμενα, καθώς επίσης καθρέφτη, κρεμάστρα και σκαμπό, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το welhome.gr, γνωρίστε ολόκληρη τη συλλογή σε παπουτσοθήκες με ράφια ή χωρίς και επιλέξτε εκείνη που θα απογειώσει το design του χώρου σας!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69