tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συναντήσεις Βοργιαζίδη στην Αθήνα για κολυμβητήριο, κλειστό γυμναστήριο και ανάπλαση Βεργίνας

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και πραγματοποίησε συναντήσεις για δυο μεγάλα αθλητικά έργα, το κολυμβητήριο και το κλειστό γήπεδο στην είσοδο της πόλης και την ανάπλαση της Βεργίνας.

Συγκερκιμένα:

Έγινε συνάντηση με τον διευθυντή του Υπουργείου Αθλητισμού με θέμα το κολυμβητήριο. Ο δήμαρχος έδωσε στον υπηρεσιακό παράγοντα τα στοιχεία, τα οποία διέφεραν από τα στοιχεία του Υπουργείου. Θα ακολουθήσει συνάντηση υπηρεσιακών των δυο φορέων για να ξεκαθαρίσει το θέμα. «Θα πρέπει να επικαιροποιηθεί η μελέτη και να προκηρυχθεί ξανά το έργο» σημείωσε ο δήμαρχος.

Έγινε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών για τα έξτρα χρήματα που θα χρειαστούν για την ανάπλαση της Βεργίνας. Το αν δοθούν θα το αποφασίσει ο Πρωθυπουργός.

Κατατέθηκε ο φάκελος για το κλειστό γυμναστήριο στην είσοδο της πόλης, στο Υπουργείο Εσωτερικών. Έχει εκπονηθεί η μελέτη με χρήματα από το Αντώνης Τρίτσης και αναμένεται η εξέλιξη. «Αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν τα χρήματα. Πρόκειται για έργα που μας τα έχουν υποσχεθεί» σημείωσε ο κ. Βοργιαζίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69