tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μικρά μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του καθηγητή Μουτσόπουλου τηρήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Παρατηρήσεις για τον επιπλέον χώρο που καταλαμβάνουν στα πεζοδρόμια τα τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών έκανε ο Νίκος Μπέκης. Τα περιστατικά αυτά τα αναλαμβάνει η αστυνομία και επιβάλλονται τα πρόστιμα απάντησε ο Στέλιος Ασλάνογλου.

Παρατηρήσεις και για τα παγκάκια των κοινόχρηστων χώρων έκανε ο κ. Μπέκτης. "Σε απωθούν, πιάνεσαι" σχολίασε.

Αντιρατσιστική τοποθέτηση έκανε στην συνεδρίαση ο Νίκος Μπέκης σημειώνοντας ότι στον τόπο μας η ιστορία δικαίωσε τους πρόσφυγες και διέψευσε όσους κινδυνολογούσαν όταν έγινε το hot spot στην Αγία Βαρβάρα.

Ερώτηση για το αν το 10ο Δημοτικό Σχολείο έχει οικοδομική άδεια έκανε ο Αντώνης Μαρκούλης. Η απάντηση του κ. Σιδηρόπουλου ήταν ότι δεν έχει ωστόσο σημείωσε ότι οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης θα γίνουν.

Βολές κατά της "Λευκής Νύχτας" εξαπέλυσε ο Γιώργος Μελιόπουλος. Είναι μια δήθεν γιορτή που έχει στόχο την απελευθέρωση του ωραρίου, σχολίασε.

Θέματα καθημερινότητας της Κουλούρας έθεσε ο Μάκης Αγγελίνας.

Το θέμα της ρύπανσης από άδειες συσκευές φυτοφαρμάκων έθεσε στην συνεδρίαση ο Δημήτρης Τραπεζανλής.

Στα δικαστήρια θα βρεθούν οι Σάκης Κουλουριώτης - Δημήτρης Τραπεζανλής. Όπως δήλωσε ο πρώτος, θα μηνύσει τον δεύτερο για όσα του καταλόγισε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Επέμεινε ο Γιώργος Μιχαηλίδης για την ύπαρξη υψηλών οφειλών άρδευσης στα Παλατίτσια. Μάλιστα μίλησε για οφειλέτη αιρετού με πενταψήφια οφειλή. 30000 ευρώ είναι οι συνολικές οφειλές των παραγωγών προς τον δήμο στα Παλατίτσια απάντησε ο δήμαρχος.

Σε φάση μετεγκατάσταση σε ακίνητο στην Βέροια είναι το Μουσείο Εκπαίδευσης. Αυτό απάντησε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ορφανίδης. Το πότε θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση δεν έγινε γνωστό. 

Απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για προεκλογικές παρεμβάσεις έδωσε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος. Οι καθαρισμοί κοινοχρήστων χώρων γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και όχι μόνο φέτος απάντησε.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69