tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ερώτηση Μαρκούλη για το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΥΑΒ - Τι απάντησε ο Γ. Ορφανίδης (βίντεο)

Ζητήματα που αφορούν την ΔΕΥΑ Βέροιας έθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Αντώνης Μαρκούλης. Με αφορμή δημοσίευμα για διακοπή υδροδότησης νοικοκυριού που είχε οφειλές, έθιξε το θέμα για το κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης ενώ επίσης έθεσε ερώτημα για αναθέσεις τοπογραφικών σε γιο δημοτικής συμβούλου. Ο κ. Μαρκούλης ρώτησε και για την αξιοποίηση ακινήτου που αγόρασε η ΔΕΥΑ.

Απαντώντας ο κ. Ορφανίδης είπε ότι δυο τοπογραφικές μελέτες που έγιναν δόθηκαν σε διαφορετικούς τοπογράφους ενώ άλλες δυο που θα γίνουν θα δοθούν σε άλλους δυο διαφορετικούς. "Η επιλογή γίνεται με κυκλικό σύστημα" είπε ο κ. Ορφανίδης και εξήγησε για ποιο λόγο δόθηκε δουλειά και στον γιο δημοτικής συμβούλου.

Για το κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΥΑ είπε ότι κρατά το τιμολόγιο χαμηλά, έχει ευρύ φάσμα κοινωνικού τιμολογίου ενώ προσφέρει στον κόσμο καλής ποιότητας νερό.

Για το νερό που κόπησε σε νοικοκυριό, είπε ότι είχε απλήρωρους λογαριασμούς από το 2017, στο ίδιο νοικοκυριό έγινε διακοπή και το 2018 αλλά δεν έγινε κίνηση να πληρωθούν οι οφειλές 435 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο την ερώτηση αλλά και την απάντηση

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69