tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περιφερειακές εκλογές: Υποψήφιος με τον Βασίλη Ρόκο ο Χαράλαμπος Τσιφλίδης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, στον Συνδυασμό "ΣΥΝ-εργασία" του Βασίλη Ρόκου, είναι ο ιδιοκτήτης  Εταιρίας Φυλάξεων & Συστημάτων Ασφάλειας Χαράλαμπος Τσιφλίδης.

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

Ο κ. Τσιφλίδης Σ. Χαράλαμπος είναι ιδιοκτήτης Εταιρίας Φυλάξεων & Συστημάτων Ασφάλειας με πολυάριθμο προσωπικό και Πανελλαδική Κάλυψη, είναι Καθηγητής Ενηλίκων και Σύμβουλος Ασφαλείας με ένα από τα ποιο πλούσια βιογραφικά της Ευρώπης με Πτυχία, Εκπαιδεύσεις και Σεμινάρια.

Είναι εθελοντής Διασώστης, όπως και Εκπαιδευτής Εθελοντικών ομάδων ανά την Ελλάδα, Πιστοποιημένος από 7 Υπουργεία και φορείς του κράτους.

Γεννήθηκε στην Γερμανία, στο ΝΟΙΣ της πόλης του Ντίσελντορφ, προέρχεται από μετανάστες γονείς. Από μικρή ηλικία έδειξε το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό, όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με αυτόν. Σήμερα είναι παντρεμένος και πατέρας 2 μεγάλων παιδιών τα οποία σπουδάζουν. Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας εδώ και 27 έτη, δίνει δουλειά σε πολλές οικογένειες του τόπου μας, ζει και εργάζεται στην πόλη της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.

Σε δήλωσή του εν όψει των εκλογών αναφέρει:

"Όραμα μου, ένα καλύτερο αύριο σε μία κοινωνία που θα μπορεί να προσφέρει βέβαιο μέλλον και προκοπή στα παιδιά μας. Ασκολούμαι ενεργά με τα κοινά, τα πολιτιστικά δρώμενα και θέλω να προσφέρω τα μέγιστα για το καλύτερο της κοινωνίας μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69