tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Αντώνης Μαρκούλης στηρίζει Έφη Αχτσιόγλου

Με δήλωση του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μαρκουλης εξέφρασε την υποστήριξη του στην Έφη Αχτσιόγλου.

Στην δήλωση αναφερει:

"Με πολιτική γενναιότητα, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην Αριστερά, καθιστώντας τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κυβερνητικό κόμμα μετά από δεκαετίες αναζητήσεων, ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τον δρόμο για τη νέα γενιά.
Αυτό, λοιπόν, που σήμερα θέλει ο μέσος πολίτης από εμάς είναι:

Να δει ένα κόμμα ενιαίο, με πολλές μεν και διαφορετικές απόψεις κατά τη διαδικασία του αναγκαίου διαλόγου, αλλά με μία και σαφή πρόταση που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών, οι οποίοι νιώθουν σήμερα το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια τους.

Να δει ένα κόμμα που ανοίγει την αγκαλιά του να υποδεχτεί με ανυπόκριτη χαρά κάθε πολίτη που αποδέχεται τις βασικές του θέσεις, χωρίς να θέτει όρους και προϋποθέσεις. Η αντίληψη της «κομματικής επετηρίδας», που στηριζόταν στην πεπαλαιωμένη και αναχρονιστική αντίληψη του «ο παλιός είναι αλλιώς», αρκετή ζημία έκανε. Άλλωστε, η Αριστερά αξιολογεί δυνατότητες και αγωνίζεται για ιδέες, δεν κρατάει βιβλίο κομματικών ενσήμων.

Να δει ένα κόμμα που έχει διδαχτεί από την κυβερνητική του εμπειρία, έχει σβήσει τον πίνακα και έχει γράψει εξαρχής και με βάση τα νέα δεδομένα μια ολοκληρωμένη πρόταση διεξόδου από τα αδιέξοδα.

Να δει ένα κόμμα που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα βλέπει τη μεγάλη εικόνα, έχοντας αφήσει πίσω του τις όποιες μικρές ή μεγάλες λανθασμένες επιλογές.

Σεβόμενος τον αγώνα των υποψηφίων προέδρων και χωρίς να αμφισβητώ τις καλές προθέσεις αλλά και τις δυνατότητες ενός εκάστου θεωρώ ότι καλύτερα σήμερα μπορεί να υπηρετήσει τις ανάγκες μιας σύγχρονης Αριστεράς η συντρόφισσα Έφη Αχτσιόγλου, την οποία και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις στη «μάχη» που δίνει".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69