tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέτρος Ευθυμίου: "Θέλουμε μαζί με την Ελλάδα να αλλάξει η Ευρώπη και αλλάζοντας η Ευρώπη, να πάει μπροστά η Ελλάδα" (φωτογραφίες, βίντεο)

Προεκλογική εκδήλωση στην Βέροια διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ με κεντρικό ομιλητή τον πρώην υπουργό Πέτρο Ευθυμίου. Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Σάββας Τσιχλακίδης και ακολούθησε η ομιλία του πρώην υπουργού.

Ο κ. Ευθυμίου ξεκίνησε την ομιλία του μιλώντας για τον κοινωνικό και πατριωτικό χαρακτήρα του ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια εξαπέλυσε βολές κατά του Τσίπρα και του ΣYΡΙΖΑ. Είπε ότι ήρθε η ώρα που το αυθεντικό θα νικήσει την απομίμηση ενώ για τον κ. Τσίπρα είπε ότι πολιτεύτηκε αντιγράφοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έφυγε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ Ευθυμίου τους παρομοίασε με ποντίκια που έφυγαν και πρόσθεσε ότι η φυγή αυτή ήταν μια κάθαρση για το ΠΑΣΟΚ.

Από την κριτική του κ. Ευθυμίου δεν ξέφυγε ο κ. Μητσοτάκης. Τον χαρακτήρισε παραμυθά και πρόσθεσε ότι τα μέσα ενημερώσεις καλύπτουν τα ψέματά του. Ως επιχείρημα ο κ Ευθυμίου ανέφερε ότι αλλά υπόσχεται στην Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης και άλλα δεσμεύεται στους Ευρωπαίους με το Μεσοπρόθεσμο. Επίσης είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης χρέωσε την χώρα 50 δισεκατομμύρια ευρώ.

Συνεχίζοντας την κριτική ο κ. Ευθυμίου κατηγόρησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι υπηρετεί τους λίγους και δικούς της ανθρώπους και έκανε αναφορά για την ακρίβεια και την άρνηση των κυβερνώντων να μειώσουν τον ΦΠΑ στα τρόφιμα.

«Έχουνε ένα κυνικό πρωθυπουργό. Η νίκη του ήταν μια χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Αυτό αλλάζει καιρό αλλάζουμε εμείς» είπε ο κ. Ευθυμίου.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στο έργο που άφησε το ΠΑΣΟΚ όπως το δημόσιο σύστημα υγείας, οι παρεμβάσεις στο δημόσιο σχολείο κ.α.

Δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ είπε ο κ. Ευθυμίου είναι το τέλος στην προσωπική διαφορά του νόμου Κατρούγγαλου και η αποκατάσταση των αδικιών στις συντάξεις χηρείας και πρόσθεσε ότι όλα όσα υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ είναι κοστολογημένο.

Κλείνοντας ο κ. Ευθυμίου τόνισε: "Θέλουμε μαζί με την Ελλάδα να αλλάξει η Ευρώπη και αλλάζοντας η Ευρώπη, να πάει μπροστά η Ελλάδα".

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Πέτρου Ευθυμίου και φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69