tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκος Τσιαμήτρος: Η έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία θα είναι η δική σου δύναμη στη Βουλή…

Ακατάπαυστος συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας του υποψηφίου βουλευτή Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκου Τσιαμήτρου. Εκτός από την τακτή παρουσία του με το κλιμάκιο που αποτελείται από τους άλλους υποψηφίους βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία, ο Νίκος Τσιαμήτρος κάνει και τον προσωπικό του, ξεχωριστό, προεκλογικό αγώνα, «αλωνίζοντας» κάθε σπιθαμή της ημαθιώτικης γης.

Είναι προφανής ο λόγος, καθώς ο Νίκος Τσιαμήτρος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία και με τον εκλογικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής, έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί βουλευτής.

«Δεν πρόκειται μόνο για έναν προσωπικό αγώνα. Είναι μια μάχη για το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής που στην Ημαθία έχει να εκλέξει βουλευτή δέκα και πλέον χρόνια. Είναι ένας δύσκολος αγώνας που μόνο με την συσπείρωση όλων των δυνάμεων της προόδου θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από μια δυνατή φωνή στη Βουλή, για τον αγρότη, τον επιχειρηματία, τον συντοπίτη μας που μάχεται καθημερινά για την ευημερία και την πρόοδο. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να επιστρέψει στην θέση που του αξίζει, γιατί είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί μια καλύτερη και ασφαλή Ελλάδα. Στις 25 του μηνός δώστε την δύναμη στο ΠΑΣΟΚ να κάνουμε μαζί την αλλαγή δυνατή» δήλωσε ο Νίκος Τσιαμήτρος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69