tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άγγελος Τόλκας από τις επισκέψεις του ΣΥΡΙΖΑ σε Δήμους και Κοινότητες: «Είμαστε η μόνη επιλογή, η άλλη φωνή για τον τόπο μας»

Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας οργώνουν το Νομό, στη νέα στρατηγική του κόμματος, ώστε να επικοινωνήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα, να ανατρέψει τους πολιτικούς και να μπλοκάρει την παντοκρατορία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει βάλει ως ανούσιο και απατηλό στόχο να κερδίσει τις τέσσερις έδρες του Νομού Ημαθίας.

Υποψήφιοι Βουλευτές, στελέχη και μέλη των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επισκεφτεί τις πόλεις Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, αλλά και τα χωριά Κουλούρα, Διαβατό, Αγγελοχώρι, Στενήμαχο, Μονόσπιτα, Χαρίεσσα, Επισκοπή Ναούσης, Σφηκιά, Ριζώματα, Πολυδένδρι, Δάσκιο, Συκιά, Παλατίτσια, Βεργίνα, Αγία Μαρίνα, Λουτρό, Νησί, Καμποχώρι, Άραχο, Πλατύ, Καλοχώρι, Επισκοπή, Κεφαλοχώρι, Ραψωμανίκη, Ξεχασμένη, Τρίκαλα. Στις συναντήσεις τους με τους πολίτες μεταφέρουν τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και εντείνουν τον αγώνα για να υπάρχει προοδευτική έκφραση στο Νομό Ημαθίας.

Στις συζητήσεις αυτές όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να υπάρχει αντιπολίτευση, να υπάρχει άλλη φωνή, αν δε στηριχθεί αποκλειστικά ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Γι’αυτό, το στοίχημα είναι ότι όποιος πολίτης έχει αποφασίσει να μην ψηφίσει ΝΔ, επάνω από την κάλπη να ρίξει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, για να μπορέσουν να διαμορφωθούν νέες δυναμικές την επόμενη ημέρα, για να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση, για να υπάρχει έλεγχος και όχι ασυδοσία στην εξουσία της Νέας Δημοκρατίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69