tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αερόστατα πάνω από τις Ανθισμένες Ροδακινιές στον φωτογραφικό διαγωνισμό του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας

Μετά από έξι επιτυχημένες χρονιές διοργάνωσης του Φωτογραφικού Διαγωνισμού με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές, οι οποίοι μας χάρισαν απίθανες λήψεις και έκαναν το γύρω του κόσμου, ήρθε η ώρα για τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας να χαρίσει σε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε με τις φωτογραφίες σας, μια νέα ξεχωριστή φωτογραφική δράση!

"Διοργανώνουμε έναν ιδιαίτερο ημερήσιο Φωτογραφικό Διαγωνισμό, που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναζήσει στη χώρα! Δημιουργούμε ένα παραμυθένιο σκηνικό φωτογράφισης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας.

Δύο εντυπωσιακά αερόστατα αναδύονται με την Ανατολή του Ήλιου από τον ροζ ανθισμένο κάμπο της Βέροιας. Από την ανατολή του ηλίου και για δύο περίπου ώρες τα αερόστατα πετούν πάνω από τον ανθισμένο κάμπο.

Στις 12 το μεσημέρι μια τεράστια ιπτάμενη κόκκινη καρδιά πετά πάνω από τα ροζ άνθη για να συναντήσει το φως του μεσημεριανού ήλιου!

Νωρίς το απόγευμα ένα αερόστατο ίπταται δέσμιο κοντά στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα, για να σας χαρίσει υπέροχες εικόνες!

Πάρτε τις φωτογραφικές σας μηχανές, βρείτε τη σωστή τοποθεσία στον κάμπο ή στα ψηλότερα σημεία της πόλης και διεκδικείστε υπέροχα δώρα" αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η ημερομηνία μετατίθεται την Δευτέρα 25 Μαρτίου τις ίδιες ώρες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69