tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο προς τιμήν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Μουσικοχορευτική εκδήλωση διοργάνωσε την Δευτέρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου στα πλαίσια της πανηγύρεως του ιερού ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου για τα εννιάμερα της Παναγίας πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Γεωργίου.

Η πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με έντονο άνεμο, κεραυνούς και βροχή, ευτυχώς δεν κράτησε πολύ και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Ιδιαίτερα θερμό ήταν το καλωσόρισμα των επισκεπτών τόσο από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου, όσο κι από την πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Αγίου Γεωργίου, Μαίρη Παπαδοπούλου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Αθανασιάδου απηύθυνε χαιρετισμό και συντόνισε την εκδήλωση.

Το μικρό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου άνοιξε την εκδήλωση με χορούς της Μακεδονίας, της Καππαδοκίας και του Πόντου. Οι έφηβοι χορευτές του Συλλόγου στη συνέχεια χόρεψαν χορούς της Μακεδονίας, της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου έκλεισε την παρουσίαση με Ποντιακούς χορούς.

Ακολούθησε το Τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Οι έφηβοι χορευτές  χόρεψαν χορούς της Μακεδονίας, ενώ το τμήμα των ενηλίκων χορούς της Μικράς Ασίας.

Μετά ακολούθησε γλέντι για όλους. Μέλη των Συλλόγων καθώς και θεατές έσυραν τον χορό με μεγάλο κέφι, έως αργά το βράδυ.

Στην εκδήλωση, εκτός από τους κατοίκους του χωριού και τους επισκέπτες, το παρόν έδωσαν αντιδήμαρχοι (Α. Τσαχουρίδης, Γ. Μπατσαρά, Λ. Ασλανίδης, Σ. Τζήμα, Κ. Γρηγοριάδης, Β. Παπαδόπουλος, Σ. Ασλάνογλου) του Δήμου Βέροιας, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Α. Δέλλας, ο βουλευτής Βασίλης Κοτίδης, δημοτικοί σύμβουλοι (Δ. Ράλλη, Σ. Παππά κ.α.) και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι (Θ. Τεληγιαννίδης, Δ. Μαργαριτόπουλος κ.α.), πολιτευτές, καθώς και ο ιερέας του χωριού π. Αθανάσιος.

Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν οι:

Χρήστος Δεμερτζίδης, κλαρίνο

Βαλάντης Λάζος, πλήκτρα – τραγούδι

Παντέλος Γιώργος, βιολί

Ανθή Καλαϊτζίδου, λύρα

Χρήστος Τσανακτσίδης, νταούλι

Μανώλης Σοφιανίδης, τραγούδι

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69