tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Τερέζας Μιχαηλίδου "Μπούκι, ο σκύλος που ήθελε να γίνει δικηγόρος"

Εκδόθηκε το δεύτερο κατά σειρά (μετά την Τούλα την Παστούλα) βιβλίο της συγγραφέως Τερέζας Μιχαηλίδου με τίτλο "Μπούκι, ο σκύλος που ήθελε να γίνει δικηγόρος".

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2024, από τις Εκδόσεις Διάνοια, με εικονογράφηση Κωνσταντίνα Κετίκογλου και φιλολογική επιμέλεια Ευαγγελία Τερζίδου. Το βιβλίο πραγματεύεται την κακοποίηση των ζώων και το πως κάποιος μπορεί να αντιδράσει σε αυτή, καθώς αποτελεί εγκληματική ενέργεια! Γι' αυτό το λόγο και ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου, σπουδάζει Νομική, προκειμένου να καταφέρει να προστατεύσει κάθε αβοήθητο ζώο, που τον έχει ανάγκη. 

Η συγγραφέας είναι και αυτή δικηγόρος (όπως ο κεντρικός της ήρωας) και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας. Ανήκει στο δυναμικό του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης "Έρασμος", ως νομική σύμβουλος και επισκέπτεται σχολικές μονάδες του Νομού Ημαθίας τόσο με την ιδιότητα της Δικηγόρου, όσο και με την ιδιότητα της συγγραφέως, όπου πραγματοποιεί βιβλιοπαρουσιάσεις, ενημερώνοντας παράλληλα τα παιδιά για ζητήματα βίας και κακοποίησης (βασικός πυρήνας του παρόντος βιβλίου).

Περίληψη

Κάποτε σε μία μικρή πόλη που ονομαζόταν Σκληρούπολη ζούσαν πολύ σκληροί άνθρωποι, άνθρωποι που απεχθάνονταν τα ζώα και όποιον τα αγαπούσε. Ένας από τους ανθρώπους που αγαπούσε τα ζώα και τα φρόντιζε ήταν ο κύριος Τζο. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν απλά ένας από τους ανθρώπους που τα αγαπούσε, αλλά ο μόνος σε αυτή την άκαρδη και σκληρή πόλη. Μέχρι τη μέρα, που ο κύριος Τζο, βρήκε τον μικρό τότε Μπούκι, να κλαίει δίπλα στη μητέρα του που είχε χαθεί για πάντα. Ο Μπούκι και ο κύριος Τζο θα γινόταν αχώριστοι και θα άλλαζαν μία για πάντα την κακή και επιθετική συμπεριφορά των ανθρώπων της Σκληρούπολης απέναντι στα ζώα. Το μέλλον τους επιφύλασσε κάτι σπουδαίο…. 

Σημεία πώλησης
Το βιβλίο πωλείται στον βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο (Βέροια), στο βιβλιοπωλείο Ολόγραμμα (Σκύδρα), στον ιστότοπο των εκδόσεων Διάνοια (https://bit.ly/3S9tFqr), καθώς και διαδικτυακά σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (Ιανός, Public, Πρωτοπορία κλπ).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69