tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Τον διακεκριμένο αθλητή του Kick Boxing Αντώνη Κατσουγιαννόπουλο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024, ο Δήμαρχος Βέροιας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης είχε την τιμή να υποδεχτεί στο Δημαρχείο τον διακεκριμένο αθλητή του Kick Boxing, Αντώνη Κατσουγιαννόπουλο. Συνοδευόμενος από τον προπονητή του Ιωάννη Σιδηρόπουλο, ο Κατσουγιαννόπουλος έλαβε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου για την πρόσφατη σπουδαία νίκη του.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μιχάλης Τζαφερόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τον αθλητή και τον προπονητή του για την εξαιρετική τους πορεία και την επίτευξη αυτής της σημαντικής διάκρισης.

Ο Αντώνης Κατσουγιαννόπουλος σημείωσε μια εντυπωσιακή νίκη στους αγώνες "Scorpion Boxing Prive" που πραγματοποιήθηκαν στις 2 Ιουνίου 2024 στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς στην Αθήνα. Σε μια κατάμεστη αίθουσα με την παρουσία 2000 θεατών, ο Κατσουγιαννόπουλος κατάφερε να κερδίσει τον επί τέσσερα χρόνια αήττητο Χρήστο Σούλα στην κατηγορία KICK BOXING FOUL K1. Η νίκη αυτή αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα στην καριέρα του νεαρού αθλητή και ενίσχυσε τη φήμη του στον χώρο των πολεμικών τεχνών.

Ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον Αντώνη Κατσουγιαννόπουλο και τόνισε την αξία της στήριξης και της προώθησης του αθλητισμού σε τοπικό επίπεδο. Επεσήμανε ότι τέτοιες διακρίσεις φέρνουν τιμή και δόξα στην πόλη της Βέροιας και αποτελούν παράδειγμα για τη νεολαία.

Ο Αντώνης Κατσουγιαννόπουλος, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για την υποδοχή και τη στήριξη, δήλωσε ότι η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης, τόσο δικής του όσο και του προπονητή του, Ιωάννη Σιδηρόπουλου. Δεσμεύθηκε να συνεχίσει τις προσπάθειές του για ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον, εκπροσωπώντας επάξια την πόλη του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69