tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Κένταυρος Νάουσας στο διεθνές πρωτάθλημα Acropolis

Με πολλές εμπειρίες και ένα μετάλλιο στην βαλίτσα τους γύρισαν στην Νάουσα οι 8 αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ που πήραν μέρος στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ACROPOLIS που έγινε το Σαββατοκύριακο στο OLYMPIC BOXING HALL  στο Περιστέρι στην Αθήνα. Με συμμετοχή 40 χωρών  και 960 αθλητών από όλο τον κόσμο (Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Σαγκάη, Μεξικό, Τσεχία, Ιταλία, Γαλλία...) 

 Τον δυσκολότερο αγώνα από όλους έπαιξε ο έμπειρος για την ηλικία του Βασίλης Καισαρίδης με τον Μεξικανό Πρωταθλητή Jimenez Axel στην κατηγορία 12 ετών - 39 κιλά (μέλος της Εθνικής ομάδας Μεξικού) και στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι του στο Light Sanda (2 γύροι των 2 λεπτών με πυγμαχικα χτυπήματά, low kicks και ανατροπές) σε έναν πολύ δυνατό αγώνα  . Οι υπόλοιποι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν οι : Μελίτα Βάϊγκαντ,  Χρήστος Καισαρίδης, Κωνσταντίνος Κουτής,  Γεώργιος Μπασιούρης,  Γιώργος Μπάτσαλας, Κωνσταντίνος Χαλκιάς και Στέλλα Ψαρά.

  Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν στο  light Sanda (κινεζική πυγμαχία) εκτός του Κωνσταντίνου Χαλκιά που αγωνίστηκε στο Point Fighting.

 Μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου που στήριξαν  οι εξής ομοσπονδίες : Ελληνική Ομοσπονδία Wushu - Kung Fu, Ελληνική Ομοσπονδία Kick Boxing, Παγκόσμια Ομοσπονδία Wu Shu ( International Wushu Federation), World Association Of Kick Boxing Organizations ( WAKO), η πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα, Οργανισμοί από το Χονγκ Κονγκ, η Περιφέρεια Αττικής κ. λ. π).  

  Ο σύλλογος ευχαριστεί τους γονείς που ήταν εκεί για παρέα  και υποστήριξη.  Συγχαίρει όλους τους αθλητές του που αγωνίστηκαν και γύρισαν πίσω γεμάτοι ερεθίσματα, γνώσεις και εμπειρίες που θα τους κάνουν  λίγο σοφότερους στην ανταγωνιστική και εχθρική κοινωνία που ζούμε.

 Οι προπονητές που συνόδευσαν και κοουτσάρισαν  τα παιδιά ήταν οι : Γιώργος Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69