tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αθλητές του Γ.Α.Σ. Καράτε «Μακεδών» στο Δήμαρχο Βέροιας

dimarxos karate

Νεαρούς αθλητές του Γ.Α.Σ. Καράτε «Μακεδών» Βέροιας, οι οποίοι διακρίθηκαν στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων 2015 που διεξήχθη 14-15 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα, συνάντησε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, το μεσημέρι της Παρασκευής, 20 Μαρτίου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Χρήστος Γκότσης, γεννηθείς το 2006 και ο Κυριάκος Τσιλιγκερίδης, γεννηθείς το 2004, οι οποίοι κατέκτησαν το Χρυσό και Χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στις κατηγορίες -35 και -30 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.), συνοδευόμενοι από τους γονείς και τον προπονητή τους Γιάννη Σιδηρόπουλο, Εθνικό Διαιτητή ΕΛ.Ο.Κ..

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους δυο αθλητές για τις διακρίσεις τους, υπογραμμίζοντας ότι με τις επιδόσεις τους κάνουν περήφανη την πόλη και προκρίνουν το αθλητικό και μαχητικό πνεύμα, αποτελώντας πρότυπο για τους συναθλητές και τους συμμαθητές τους. Τέλος, ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη επίσης τους γονείς και τον προπονητή του συλλόγου για τη βέβαιη συνεισφορά τους στην επιτυχία και την εν γένει γαλούχηση των νεαρών αθλητών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69