tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εξετάσεις για ζώνες στον Κένταυρο

Εξετάσεις για έγχρωμες ζώνες στα τμήματα KUNG FU έκανε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο Α.Σ.Π.Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ. Οι εξετάσεις έγιναν σε μικρά ολιγάριθμα τμήματα χωρίς την παρουσία γονέων με όλα τα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή συγχνωτισμού .

Oι εξεταζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ανέβηκαν ένα μικρό σκαλοπάτι στην σκάλα της μάθησης , του αθλητισμού , της ανάπτυξης δεξιοτήτων και φυσικά στο μονοπάτι των πολεμικών τεχνών που έχει έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής και αξιών για την επίτευξη του ιδανικού ανθρώπου. Επίσης το κομμάτι τον εξετάσεων προετοιμάζει τον κάθε αθλητή για τις πολλές εξετάσεις που θα δώσει στην ζωή του και Θέτει καινούργιους στόχους μπροστά του.

Στις εξετάσεις παραβρέθηκε και ο φίλος και συνάδελφος του δασκάλου και εκπαιδευτή του συλλόγου κ. Γιώργου Καισαρίδη ,Στέφανος Παπαδόπουλος από την Αλεξάνδρεια. Ο Στέφανος είναι γνωστός σε όλους στον κόσμο των πολεμικών τεχνών για τις επιτυχίες του σε Πανευρωπαϊκούς αλλά και διεθνής αγώνες και φυσικά για το ήθος του.

Στις εξετάσεις πήραν μέρος και πέτυχαν (παίρνοντας την αντίστοιχη ζώνη ανάλογα με την ύλη που γνώριζαν αλλά και τον χρόνο εξάσκησης τους και δίπλωμα πιστοποίησης από την Ελ. Ομοσπονδία Γου Σου - Κουνγκ Φου) οι : Eυαγγελ. Μπαντή , Ιωάννης Μπαντής , Γιώρ. Παπαπαράσχος , Γιάννης Παρασκευόπουλος , Παρ. Στεφανή , Στέλλα Γεωργάκη , Χρήσ. Πάζος , Χαρ. Μιχαηλίδης , Ταξ. Νιζισιώτης , Δεσ. Ράλλη , Ανασ. Φουντή , Θαν. Μυλωνάς , Χρησ. Τέγος , Αιμίλ. Τζούρος , Λυδία Γαργάλα , Κων. Μαλιάρης , Γιωρ. Πιτάκης . Αγγελ. Τζίτζας , Κων. Βεζυρόπουλος, Θαν Σιδηρόπουλος ,Αναστ. Γιαννακίδης ,Ελένη Ζήκου ,Αστέριος Καραγιάννης ,Γιάν. Φουδούλης , Αλεξ. Ζαφείρκος ,Μελ. Πειου , Κων. Χαλκιάς , Σκ. Ταφάνι , Κων. Κόττης ,Κων. Κωστόπουλος ,Κυρ. Μπογιατζόγλου ,Αριαδ. Γαργάλα , Γιωρ. Ζιάννης ,Σταυρούλα Δίγγα ,Αγγελ. Κωστόπουλος ,Γρηγ. Τζίτζας ,Στεργ. Χατζηκώστας ,Ηλίας Πενέκελης , Ν. Βαιναλής ,Ευ.Βαιναλής , Απ. Χρήστου ,Κων. Καρατρούπκος ,Κων. Κουτής ,Μ. Ζαρκάδα ,Μελ. Βαιγκαντ , Αρ. Τέγος ,Στέφ. Κοτζιάμπασης ,Β. Παπακώστας ,Δ. Γκαγκούση ,Κων. Συναναστάση , Δημ. Μέσκου ,Παν. Τζιάτζιος, Αικ Τζιάτζιου ,Νικ. Γαργάλας ,Δεσπ. Ράπτη , Ευτυχ. Ραφαήλ ,Μαρ. Βλάχου ,Αναστ. Βλάχου ,Γιωρ. Δημητριάδης ,Χριστίνα Αραμπατζή και Χρήστος Καισαρίδης.

Ο Σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την προσπάθεια τους σε μια εποχή που η καθιστική ζωή είναι η νέα μάστιγα ασθενειών , παχυσαρκίας , καρδιακών νόσων , διαβήτη. Ενώ η ενεργή ζωή με σπόρ και δραστηριότητες προάγει το "Ευ Ζήν" και ένα υγιή σωματικά και πνευματικά άνθρωπο με φρόνημα , δυναμισμό και αγάπη για ποιοτική ζωή. Επίσης ευχαριστεί όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους αλλά και την έμπρακτή υποστήριξη τους σε μία δύσκολη εποχή με πρωτοφανή γεγονότα που επηρεάζουν κοινωνικά , οικονομικά και πνευματικά τον καθένα μας χωριστά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69