tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θρίαμβος του Ημαθίωνα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων» στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο στις ηλικιακές κατηγορίες των Παίδων/Εφήβων & Κορασίδων/Νεανίδων το οποίο φιλοξενήθηκε σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου στην Παραλία Κατερίνης.

Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου κατέκτησαν τρία (3) χρυσά, ένα (1) αργυρό και ένα (1) χάλκινο μετάλλιο. Πρωταθλητές Ελλάδος στέφθηκαν οι: Αποστολίδης Άγγελος στα 80 κιλά παίδων, Πόλος Νικόλαος στα 70 κιλά εφήβων, ο Ξενίδης Ευστάθιος στα 60 κιλά παίδων κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας, ενώ ο Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος αρκέστηκε στην 8η θέση της κατηγορία των 80 κιλών παίδων. Στις νεάνιδες η Γκουγκούδη Γεωργία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 60 κιλά και η Στεφανίδη Ναταλία 3η στα 50 κιλά κορασίδων.

Δύο κύπελα ο απολογισμός στην ομαδική κατάταξη. Στις νεάνιδες ο σύλλογος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα ενώ στους παίδες κατέλαβε την 2η θέση Πανελληνίως. Οι διακριθέντες αθλητές και οι διακριθείσες αθλήτριες θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα η οποία θα αγωνιστεί στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στην Άμμο που θα φιλοξενηθεί στην Κατερίνη.

Τα συγχαρητήρια τους εξέφρασαν τα μέλη του ΔΣ δια του προέδρου Τσακυρίδη Ελευθέριου στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές του συλλόγου και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο Πανευρωπαίκό πρωτάθλημα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69