tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Τεχνική Δομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου ο Γιώργος Καισαρίδης

Στην Τεχνική Δομή της Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ.)  ο  προπονητής πολεμικών τεχνών του Κένταυρου Νάουσας κ. Γιώργος Καισαρίδης.

 Με τις εκλογές που έγιναν στην ομοσπονδία και μετά από την συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. ,  σύμφωνα με τον ορισμό οργάνων και επιτροπών ο κ. Καισαρίδης είναι στη επιτροπή ανάπτυξης του συστήματος «SELFDEFENCE» , σύστημα άκρως αποτελεσματικό  που έχει σχέση με την Αστυνομική Αυτοάμυνα αλλά και την εκπαίδευση σωμάτων ασφαλείας .

 Ο κ. Καισαρίδης είναι από τους παλιούς δασκάλους στην Ομοσπονδία. Έχει διδάξει επί  σειρά ετών Αστυνομική Αυτοάμυνα ( σαν Καθηγητής της ΕΛ.ΑΣ.) σε Ανώτερες  Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων  αλλά και σε Ανώτατες σχολές Αξιωματικών.

   Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και  εκπαιδεύσεις  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στην Αστυνομική Ακαδημία της Μαδρίτης στην Ισπανία , στην Βουλγαρία , στην Μαύρη Θάλασσα , ενώ έχει περάσει και την Ισραηλινή σχολή σωματοφυλάκων «VIPProtection» . Έχει επίσης βραβευθεί από τον οργανισμό ανθρώπινων δικαιωμάτων «HumanRights» για την εκπαίδευση ένστολων , σεβόμενος πάντα το νομικό πλαίσιο  και μη θίγοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα  . Έχει το βαθμό του 5ο Ντάν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου (J.J.I.F.).

 Στο παρελθόν είχε διοργανώσει στην Νάουσα  με την Ελληνική αλλά και την Βαλκανική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου το Βαλκανικό σεμινάριο  SelfDefence( στο οποίο και δίδαξε)  στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας ,υπό την αιγίδα της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων αλλά και του Δήμου της πόλης μας. To  σεμινάριο είχε μεγάλη επιτυχία, με δασκάλους από Ελλάδα αλλά και Βαλκανικές χώρες ( Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν τέτοιος που γέμισαν 2  Ξενοδοχεία στην πόλη μας αλλά δούλεψαν και  μαγαζιά εστίασης για το 3ήμερο που διήρκησε ).

  Το Ζίου Ζίτσου είναι ένα  Ιαπωνικό σύστημα αυτοάμυνας  και μία πολύπλευρη πολεμική τέχνη που χρησιμοποιούσαν οι Σαμουράι.  Στις τεχνικές μάχης έχει  λακτίσματα , γροθιές , πτώσεις , κλειδώματα και λαβές . Φημίζεται για την κομψότητα του αλλά και την αποτελεσματικότητα του τόσο στην όρθια μάχη όσο και στο έδαφος. Ενώ στρατηγική του είναι να χρησιμοποιήσει την δύναμη του αντιπάλου εναντίον του (το  Ζίου Ζίτσου ερμηνεύεται σαν « τέχνη της απαλότητας»).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69