tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο «Τέτραθλον» Νάουσας σε εθνικό σεμινάριο προπονητικής

tetrathlon kastoria

Στην Καστοριά διεξήχθη το πρώτο Εθνικό Σεμινάριο Προπονητικής για το έτος 2015 με την συμμετοχή πενήντα (50) περίπου Εκπαιδευτών και αθλητών από Σωματεία - Μέλη όλης της Ελλάδας. Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» το περασμένο Σαββατοκύριακο 31 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου με οικοδεσπότη Σύλλογο τον Α.Σ. «ΕΛ-ΛΗΝ» Καστοριάς. Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου «Τσάμης» ενώ το διήμερο απαιτητικό πρόγραμμα περιλάμβανε πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα, υπό την τεχνική επίβλεψη του Προέδρου της Ε.ΟΜ.Τ. Μaster Γιαλαμά Παναγιώτη 8 DAN.

Ο Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας, έχοντας ως στόχο την διαρκή επιμόρφωση και την άνοδο του τεχνικού επιπέδου των μελών του, συμμετείχε για μια ακόμη φορά σε Εθνικό Σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN ενώ από πλευράς αθλητών συμμετείχαν οι: Σέπκας Ιωάννης 1 DAN και Στογιάννης Δημήτριος, Φειδάντσης Αλέξανδρος, Πλουμπίδης Βασίλειος, Μπίντα Δέσποινα, όλοι κάτοχοι μισής μαύρης ζώνης 1 KUP.

Στα πλαίσια του Σεμιναρίου πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις DAN ενώ μετά το τέλος του ακολούθησε απονομή των διπλωμάτων στους συμμετέχοντες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69