tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ηλιάδης: «Η Βέροια μου έφερε γούρι» (video)

iliadis veria2

Τον πρωταθλητή του JUDO Ηλία Ηλιάδη υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Ο αθλητής από την μεριά του, ανέπτυξε μεγάλη αγάπη για την Βέροια, και στην δήλωσή του σημείωσε: «Η Βέροια μου έφερε γούρι. Την τελευταία φορά που την επισκέφθηκα, κατέκτησα μετάλλιο». Στην συζήτηση του με τον δήμαρχο, ο Ηλίας Ηλιάδης τόνισε ότι στόχος του είναι φεύγοντας από τον πρωταθλητισμό να αφήσει κάτι πίσω του. Τέλος στο εορταστικό μήνυμά του ευχήθηκε δύναμη στους Έλληνες για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της κρίσης (δείτε παρακάτω το βίντεο από την συνάντηση).

Το απόγευμα 17.00 στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Κορωνάς Θεόφιλος, με τα τμήματα judo των Συλλόγων Ολυμπιακή Ελπίδα & Αργοναύτες και τα μέλη του ΔΣ των δύο Συλλόγων, θα υποδεχθούν τον παγκόσμιο πρωταθλητή του JUDO Ηλία Ηλιάδη, τον προπονητή του και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας JUDO και στην συνέχεια θα φωτογραφηθεί με τους μικρούς τζουντόκα.

iliadis veria1

Ο Ηλίας Ηλιάδης είναι Ολυμπιονίκης, χρυσό μετάλλιο 2004 στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, χάλκινο στο Λονδίνο και τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης, κορυφαίος αθλητής της Ευρώπης το 2004 για την EJU, αθλητική προσωπικότητα της χρονιάς το 2011 , επίσης κατέχει περισσότερα από 65 μετάλλια σε μεγάλα και μικρότερα διεθνή τουρνουά από το 2000 και μέχρι σήμερα, αθλητής της χρονιάς για το 2014 (2014: 1ος κορυφαίος αθλητής από ΠΣΑΤ).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69