tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε διεθνές τουρνουά τζούντο η Ολυμπιακή Ελπίδα Βέροιας

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου ο Α.Σ. "JUDO-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ", συμμετείχε στο Διεθνές Τουρνουά JUDO που διοργάνωσε ο "Α.Σ. ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ", σε συνεργασία με το Δήμο Αχαρνών Αττικής και την Ελληνική Ομοσπονδία JUDO.

Το τουρνουά διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο "Ολυμπιονίκη Μ.ΧΟΛΙΔΗ" στις Αχαρνές Αττικής και συμμετείχαν αθλητές απο τις κατηγορίες JUNIORS B (αγόρια και κορίτσια), JUNIORS A (αγόρια και κορίτσια), ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α+B, ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

Η αποστολή της ομάδας, με προπονητή το DIMA ΣΑΒΒΙΔΗ, συμμετείχε με τις αθλήτριες: ΜΕΣΚΑ Άννα, που αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων-κορασίδων και την ΤΑΞΙΔΟΥ Ελένη, που αγωνίστηκε στην κατηγορία JUNIORS "A".

Η ΤΑΞΙΔΟΥ Ελένη με ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών με "ipon", απέσπασε την πρώτη θέση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο ενώ και η ΜΕΣΚΑ Άννα ανέβηκε στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την δεύτερη θέση του τουρνουά στην κατηγορία της, που της έδωσε το ασημένιο μετάλλιο!

Η Ομάδα μας συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στα τουρνουά που συμμετέχει και το επόμενο ραντεβού είναι το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας όπου θα συμμετάσχει με μια αποστολή δέκα αθλητών εκπροσωπώντας και την χώρα μας, στο 15° Διεθνές Τουρνουά "OLIMPIA 2005" μεταξύ αθλητών από συλλόγους της Βουλγαρίας, Ελλάδος, Ρωσίας, Ρουμανίας, Κύπρου, Σερβίας, Αυστρίας κ.α.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69