tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συμβολικές κινήσεις αλληλεγγύης του συλλόγου Τέτραθλον

Ημέρες κατάνυξης, εσωτερικής αναζήτησης, προσευχής, συγχώρεσης και αλληλεγγύης αυτές που διανύουμε και ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας, για μια ακόμη χρονιά, προχώρησε σε συμβολικές κινήσεις κοινωνικής προσφοράς.

Αρχικά, στις 29 Μαρτίου, παρέδωσε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νάουσας οκτώ κουτιά γεμάτα με ρούχα και υποδήματα τα οποία με αγάπη συγκεντρώθηκαν από τους γονείς και τα μέλη του προκειμένου αυτά να διατεθούν για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. 

Τα συγκεντρωμένα είδη παρέδωσε στον Ιερέα πατέρα Νικόλαο αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούμενη από την Πρόεδρο κα Παπαντωνίου Αγγελική, τον Εκπαιδευτή Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN και τον αθλητή Πλουμπίδη Βασίλειο 2 DAN.
Στις 31 Μαρτίου, ομάδα του Συλλόγου αποτελούμενη από 17 μέλη με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Παπαντωνίου Αγγελική και τον Εκπαιδευτή Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN, επισκέφτηκε το Γηροκομείο Νάουσας προκειμένου να μοιράσει αγάπη και χαμόγελα.

Εκεί έγινε δεκτή από την Διευθύντρια κα Σαντίκογλου Αλέκα στην οποία παραδόθηκε, ως μία ελάχιστη χειρονομία συμπαράστασης, ένα κιβώτιο με είδη ατομικής καθαριότητας. Οι αθλητές έψαλαν τα Πασχαλιάτικα κάλαντα και το παραδοσιακό «Βάγια, Βάγια των βαγιών» ακούστηκε για πρώτη φορά από Σύλλογο μέσα στο Γηροκομείο, σκορπίζοντας συγκίνηση στους απόμαχους της ζωής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69