tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

Μια πραγματική γιορτή του Αθλητισμού ήταν και φέτος η κοπή πίτας που πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Βέτλανς» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» η οποία ήταν κατάμεστη από μέλη, αθλητές, γονείς και φίλους του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κος Δάγγας Στέλιος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Τάκη - Τζέπου Νάντια, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κα Καλπαξίδου Σοφία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας και Δημοτικός Σύμβουλος κος Μάντσιος Δημήτριος, ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Νάουσας κος Κύρου Νικόλαος, ο εκπρόσωπος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας κος Χατζηϊωαννίδης Αλέκος, εκπρόσωποι από τον Μ.Ε.Γ.Σ.Ν.Κ. «ΜΙΕΖΑ», το «Υφάδι», τις «Mom in Action» κ.α.

Η γιορτή ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με τις σαράντα τρεις (43) συνολικά δράσεις του Συλλόγου μέσα στο έτος 2017. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Δημητριάδης Παναγιώτης 5 DAN αναφέρθηκε στις μεγάλες Εθνικές και Διεθνείς επιτυχίες, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο γεγονός της πρόσφατης μεταφοράς του Συλλόγου στις νέες υποδειγματικές εγκαταστάσεις του που βρίσκονται στην οδό Κατσουλάκη, απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νάουσας.

tetra pita1

Συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά τον θεσμό των βραβεύσεων για τους αθλητές που αριστεύουν και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Σύλλογος βράβευσε για τις επιδόσεις τους κατά το Σχολικό έτος 2016 - 2017 τους: Πετρά Δάφνη (Α’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 7/14), Τζιμουλίκο Κωνσταντίνο (Β’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 7/14), Φιλιππίδου Ελένη - Μαρία (Β’ Γυμνασίου - Άριστα 19 & 7/14) και Γκαρνέτα Ευθυμία (Α’ Λυκείου - Άριστα 18 & 8/10). Επίσης βραβεύτηκε ο Σαμαράς Στέλιος για την εισαγωγή του στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και η Δημητριάδου Νένα για την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο του 2017 στην Πολωνία. Τέλος, έγινε απονομή του 1ου DAN στους: Δούτση Εμμανουήλ, Σαμαρά Όλγα και Σαμαρά Στέλιο.

Τυχερός του μικρού τμήματος ήταν ο Ζούκης Βασίλειος, του μεσαίου ο Βάντσης Γεώργιος και του μεγάλου ο Δούτσης Εμμανουήλ. Το νόμισμα της κεντρικής πίτας έπεσε στο μεσαίο τμήμα του Συλλόγου.

Βασικός σκοπός της εκδήλωσης ήταν, για μια ακόμη χρονιά, η έμπρακτη στήριξη του Συσσιτίου Ναούσης «Τράπεζα Αγάπης» με εδέσματα που επιμελήθηκαν οι κυρίες του Συλλόγου και με τρόφιμα που αγοράστηκαν και παραδόθηκαν από αντιπροσωπεία του με επικεφαλής τον Εκπαιδευτή Δημητριάδη Παναγιώτη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69