tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένος ο χορός του Ημαθίωνα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του αθλητικού συλλόγου Βέροιας ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' στο εξοχικό κέντρο ΡΕΜΒΗ.

Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση μαχητικών αθλημάτων από τον φιλοξενούμενο αθλητικό σύλλογο ΘΗΣΕΑΣ όπως και από αθλητές του συλλόγου που παρουσίασαν το αρχέγονο Παγκράτιο Άθλημα με την παράσταση να κλέβουν μικροί οι αθλητές και οι αθλήτριες από τα φυτώρια.

Στην συνεχεία ο πρόεδρος του συλλόγου Λαδόπουλος Αναστάσιος απηύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας αρχικά όλους βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες του Συλλόγου, τους χορηγούς, καθώς και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, συνεχάρει τους αθλητες/τριες για τις επιτυχίες τους στο πρόσφατο Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Ζ-Ζ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Παγκάτιου που θα διεξαχθεί στην πόλη της Βέροιας στις 12 Μαρτίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία η περιφερειακή σύμβουλος κ.Νίκη Καρατζιούλα, η διευθύντρια του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας κ.Αθανασία Γιαμουστάρη, ο πρόεδρος του συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί κ.Αριστοτέλης Σιδήροπουλος, ο Εθνικός διαιτητής Καράτε και Διεθνής διαιτητής ΜΜΑ κ.Χαράλαμπος Τσιφλίδης και πολλοί προπονητές από αδελφά σωματεία της Βέροιας, της Έδεσσας, της Θεσσαλονίκης, της Χαλάστρας, της Αλεξάνδρειας και του Αιγινίου.

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και το φλουρί έτυχε στην Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου, παράλληλα έγινε η βράβευση από τον νέο πρόεδρο του συλλόγου Λαδόπουλο Αναστάσιο στον απερχόμενο πρόεδρο Παναγιώτη Παλπάνα για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο επί της προεδρίας του 2014-16.

Επίσης παραδόθηκε το λάβαρο του συλλόγου στην διευθύντρια του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας κ.Αθανασία Γιαμουστάρη για την άψογη συνεργασία στις συνδιοργανώσεις Πανελληνίων άλλα και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Ζίου-Ζίτσου και Παγκρατίου Αθλήματος στην Βέροια όπως και για την συνδιοργάνωση του Γύρου της λίμνης Αλιάκμονα όπου πλέον έχει γίνει θεσμός.

Το χορό άνοιξαν οι αθλητές/τριες των δυο συλλόγων με τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων παρασύροντας τον κόσμο σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69