tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Τέτραθλον Νάουσας στο 25ο Θερινό Εθνικό Σεμινάριο Προπονητικής

Με την συμμετοχή σαράντα Εκπαιδευτών και αθλητών, η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου πραγματοποίησε με επιτυχία από 24 μέχρι 29 Αυγούστου το 25ο Θερινό Εθνικό Σεμινάριο Προπονητικής στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Οι προπονήσεις έλαβαν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κάμπινγκ «Σίθων» ενώ το απαιτητικό πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα υπό την τεχνική επίβλεψη του Προέδρου της Ε.ΟΜ.Τ. Μaster Γιαλαμά Παναγιώτη 8 DAN. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τον υγιή αθλητισμό με καλοκαιρινή απόδραση και αναψυχή.

Ο Σύλλογος της Νάουσας συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά σε Θερινό Σεμινάριο με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN και εννέα ακόμη αθλητές, τους: Πλουμπίδη Βασίλειο, Μπίντα Δέσποινα (1 DAN), Δούτση Εμμανουήλ, Ιωαννίδου Θεοδώρα, Φειδάντση Γαβριήλ, Σαμαρά Όλγα, Σαμαρά Στυλιανό (1 KUP), Ράνου Αικατερίνα 5 KUP και Νταή Ειρήνη 7 KUP. Στο τέλος του σεμιναρίου διεξήχθησαν προαγωγικές εξετάσεις και εξετάσεις DAN στις οποίες η Νταή Ειρήνη έλαβε τον βαθμό των 6 KUP (πράσινη ζώνη), η Ράνου Αικατερίνα των βαθμό των 4 KUP (μπλε ζώνη) ενώ οι Δούτσης Εμμανουήλ, Ιωαννίδου Θεοδώρα, Φειδάντσης Γαβριήλ, Σαμαρά Όλγα και Σαμαράς Στυλιανός, μετά από σκληρή δοκιμασία, έλαβαν πανάξια τον βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1 DAN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρώτο στάδιο μιας πορείας ετών η οποία είχε ξεκινήσει για όλους τους το 2010.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69