tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Σύλλογος "Τέτραθλον" Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

tetrathlon pita

Την καθιερωμένη κοπή πίτας του πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου ο Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO «Τέτραθλον» Νάουσας. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Βέτλανς» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» παρουσία 180 και πλέον μελών, αθλητών, γονέων και φίλων του Συλλόγου οι οποίοι κατέκλυσαν τον χώρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Νάουσας κος Μάντσιος Δημήτριος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κα Καλπαξίδου Σοφία, η Δημοτική Σύμβουλος Νάουσας κα Τάκη - Τζέπου Ελπίδα, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας, Αντιπύραρχος κος Παλαμούτης Νικόλαος, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου κος Βαρθολομαίος Ιωάννης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Α.με.Α. «Υφάδι» και Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Νάουσας κα Ζάλιου Ευγενία, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Β.Α.Σ. Νάουσας κος Σακελλάρης Κωνσταντίνος, εκπρόσωποι των Συλλόγων Ε.Γ.Σ. «Ζαφειράκης», «Αριστοτέλης», Μ.Ε.Γ.Σ.Ν.Κ. «ΜΙΕΖΑ», «Ερμής» Βέροιας, εκπρόσωποι από το Γηροκομείο Νάουσας, τον Πολυχώρο «Γρανάζι» κ.α.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο διάρκειας 15 λεπτών με τις τριάντα δύο (32) συνολικά δραστηριότητες του Συλλόγου κατά το 2015. Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, τόνισε ιδιαίτερα μεταξύ άλλων το επίτευγμα των 100 μεταλλίων που κατέκτησε ο Σύλλογος μέσα στο 2015 (7 σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - 93 σε τέσσερα Διεθνή Πρωταθλήματα) και αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν τεθεί για την χρονιά που διανύουμε.

Τυχερός του τμήματος junior ήταν ο Τσάκνης Ιωάννης, του μικρού τμήματος η Καρυπίδου Βαρβάρα, του μεσαίου o Δούτσης Νικόλαος και του μεγάλου τμήματος ο Σαμαράς Στυλιανός. Το φλουρί της κεντρικής πίτας έπεσε στο τμήμα των junior. Συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά τον θεσμό των βραβεύσεων για τους αθλητές που αριστεύουν και εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Σύλλογος βράβευσε για τις επιδόσεις τους κατά το Σχολικό έτος 2014 - 2015 τους: Γκαρνέτα Ευθυμία (Β' Γυμνασίου - Άριστα 19 & 15/16), Γιανκάκη Αντωνία (Β' Γυμνασίου - Άριστα 19 & 11/16), Μπάμπου Ελένη (Γ' Γυμνασίου - Άριστα 18 & 9/13) και Σαμαρά Στυλιανό (Α' Λυκείου - Άριστα 19 & 4/10). Επίσης βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2015 και την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. η Ιωαννίδου Θεοδώρα (Τμήμα Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) και η Σαμαρά Όλγα (Τμήμα Φαρμακευτικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Βασικός σκοπός της φετινής εκδήλωσης ήταν η έμπρακτη στήριξη του Συσσιτίου Ναούσης «Τράπεζα Αγάπης» με εδέσματα που επιμελήθηκαν οι κυρίες του Συλλόγου μας. Την επόμενη της εκδήλωσης, αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Παπαντωνίου Αγγελική, τα παρέδωσε στο Συσσίτιο προχωρώντας ταυτόχρονα στην αγορά και την προσφορά σημαντικής ποσότητας τροφίμων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69