tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο "Τρόπος Ζωής" στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

tropos zois

Ατέλειωτες συγκινήσεις και μηνύματα ζωής έστειλαν οι 20 χιλιάδες περίπου αθλητές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν με ενθουσιασμό, παρά το βροχερό καιρό, στον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη που δικαίωσε τον τίτλο του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο τελικός επίσημος αριθμός των δρομέων παρουσίασε αύξηση 40% σε σχέση με πέρσι και έφτασε τους 20.410 (1.818 συμμετοχές στο Μαραθώνιο, 12.615 εγγεγραμμένοι στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ., 3.977 στο Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 2.000 παιδιά στα 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων), με αθλητές από 67 χώρες και πέντε ηπείρους.

Στην πραγματικότητα, οι συμμετέχοντες ήταν ακόμα περισσότεροι, αφού αρκετοί ενδιαφερόμενοι της τελευταίας στιγμής, που δεν είχαν προλάβει να δηλωθούν εγκαίρως, έτρεξαν αυθόρμητα στο πλευρό των υπόλοιπων δρομέων, χωρίς να έχουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό.

Η εκκίνηση της κούρσας των 5.000μ. δόθηκε από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, μπροστά από το εμπορικό κέντρο "One Salonica" (πρώην "City Gate"), στην οδό Γιαννιτσών.

Όπως κάθε φορά, στον Μαραθώνιο συμμετείχαν και πολλοί γνωστοί Βεροιώτες που έδωσαν τα προσωπικά τους μηνύματα ζωής. Μεταξύ των βεροιώτικων συμμετοχών ιδιαίτερα ένθερμη και συγκινητική ήταν η ενεργός παρουσία της ομάδας του fitness studio «ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ» που με το δικό της σύνθημα «ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ» έδωσε ένα διαφορετικό περιεχόμενο στον Μαραθώνιο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69